Știrile care mi-au marcat săptămâna

1. În urma scandalului dezinfectanților diluați, Ministrul Sănătății a demisionat. Realizând că are în jurul său o grămadă de oameni competenți în care poate avea încredere, Prim-Ministrul Dacian Cioloș l-a numit Ministru al Sănătății pe Dacian Cioloș.

2. Revolta pașnică inițiată de Moise Guran a stârnit 0 adevărată frenezie pe Facebook: mii de oameni au participat cu un like, un share sau un comentariu. Ca urmare, și la revolta stradală de la Universitate (care nu e încă foarte clar dacă a fost sau nu) au participat tot 7 frenetici.

3. Președinta Braziliei a fost suspendată de Parlament și va trebui să facă față unei anchete în care este acuzată că a cosmetizat conturile publice. Din păcate, Constituția României nu permite Parlamentului să suspende Președintele pentru vacanță prelungită.

4. A fost inaugurat scutul anti-rachetă de la Deveselu. Imediat, bunăstarea ne-a lovit pe toți în moalele capului de nici n-am mai realizat că ne-am făcut singuri un “X” pe harta Rusiei.

5. Apropo de ruși, oamenii s-au uitat prea mult la filme americane cu bătăi.

6. Șeful ANAF anunță o investigație a giganților online pentru o eventuală neplată a taxelor. Vizibil afectat, Mark Zuckenberg postează o poză suferind.

7. După 25 de ani, doctorul Pompiliu Popescu a fost demis de la naționala de fotbal. Zvonurile spun că Președintele Burleanu s-a enervat foarte rău, afirmând că ce, ei sunt mai proști, să nu dilueze măcar un pic primele de calificare?

8. în final, o veste bună pentru milioane de fani: Real Madrid a devenit din nou campioană a Spaniei! Aproape…

 

Să aveți o duminică liniștită!

www.worldnewspolitics.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*