12 trucuri ca să devii cel mai bun tată

Nu, fraților, în realitate n-aveți nicio șansă să deveniți așa ceva. Eu sunt ăla. Cum de ce? Păi cine a fost mai rapid și a luat site-ul cu acest nume? Exact, nu voi, eu! Deci dacă am site-ul, eu zic că dezbaterea e încheiată.
Fiind, însă, un tip mărinimos din fire, m-am gândit să împart cu voi câteva idei care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți relația cu copiii voștri. Luați aminte de la Maestru:

1. Când se ceartă cu mama lui, nu te băga! Stai deoparte, iar la final du-te și spune-i tare copilului „Ar trebui s-o asculți pe mama ta!”. Apoi șoptește-i încet la ureche: E nebunăăăăăă! Și mie mi-e frică de ea!
2. Asigură-te că mănâncă slow-food, adică du-l la McDonald’s și roagă-l să mănânce mai încet și să mestece bine.
3. Dacă nu ai voce, lasă-l pe nașul copilului să îl învețe câteva cântece patriotice, gen „Cine sare/Este câine!” sau „Câini până la moarte/Și dincolo de ea!”
4. Nu-l răsfăța, cumpărându-i toate jucăriile. Dai faliment! Lasă-i pe bunici să facă asta, dar asigură-te că-i spui copilului că a fost ideea ta.
5. Joacă-te cu el și lasă-l să câștige. Atâta timp cât este în echipă cu tine! Dacă jucați fotbal împotriva maică-sii, câștigă de fiecare dată și nu uita să-i spui femeii la final IN YOUR FACE!
6. Petreceți cât de mult timp puteți afară, jucându-vă! De exemplu, instalează-ți Xbox-ul pe balcon.
7. Învață-l despre lucrurile importante din viață. Dacă mai ai timp după, învață-l un pic și despre fair-play, corectitudine și celelalte prostii.
8. Povestește-i despre lucrurile care contează pentru tine și apoi lasă-l să experimenteze. Unii zic că cel mai bine e pe pariuriaproapelegale.ro. Nu știu, aici e o discuție….
9. Cumpără-i tricouri cu înscrisuri care să vărbească despre el: Sunt un norocos! Am cel mai bun tată din lume!
10. Nu vorbi urât de față cu el. Nu, bârfitul socrilor nu se pune, intră la categoria „copilul trebuie să știe adevărul!”
11. Dă-i bani de buzunar. Din buzunarul maică-sii.
12. Și când toate cele de mai sus dau greș, iubește-l la fel de mult cât de iubești pe tine. Mă rog, măcar încearcă, sunt șanse să nu-ți iasă.

Cu plăcere! Aștept cu nerăbdare să-mi povestiți cum și ce v-a ieșit!

 

PS Acest articol este un pamflet și mă aștept să-l luați ca atare. Adică foarte în serios!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*