Acesta nu este…

– un blog de parenting. Nu am nicio calificare/pregatire sa vorbesc despre cum e sa fii parinte in general.

– un blog cu sfaturi utile. E plin internetul de oameni care isi dau cu parerea (avizat sau nu) despre tot si toate. Nu vreau sa fiu unul dintre ei. Decat daca ma intrebati de baschet. Sau filme. Nu? Nimeni?

– un blog despre Mark. Cand va mai creste, va putea sa decida singur daca doreste sa scrie el un blog despre el.

Si atunci, ce este acest blog? Un loc unde pot sa va povestesc ce traiesc/simt/visez/ma face sa rad/ma enerveaza, facand cel mai frumos job din lume. Si despre filme..si baschet..si orice sport in general…si orice.

…..

…..

Pe bune? Nimeni?

4 Comments

 1. Buna,
  Ma bucur ca sa vad ca din ce in ce mai multi barbati vor sa se implice in viata copiilor 100%, iar initiativa cu spitalul pentru copii imi place mult si incerc sa ajung la o banca zilele astea si dau mai departe mesajul. Cred ca nu sunt singurul parinte care ar face orice pentru copilul sau. Sper sa se implice cati mai multi Oameni.

 2. Foarte dragut, sa mai citesti si despre experienta de a fi parinte prin prisma tatalui. La multe povesti frumoase!

  • Ma bucur sa-l intalnesc pe Alex-tatal. Il stiam putin doar pe Alex. Vecini vechi. Intr-o alta viata, cand Alex juca baschet si eu deveneam Alex-mama 🙂
   Azi sunt si eu mama de Marc (cu “c”…). Am 14 ani de experienta si in fiecare zi invat sa fiu cea mai buna mama de Marc.
   Am rasfoit cu zambetul pe buze blogul asta si fara sa vreau m-am intors in timp, atunci cand Marc al meu avea 3 ani. Zambesc si acum.
   Sa va bucurati de el si de voi!

   • Hey, Alex! Multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur sa aud ca ai o mandrete de baiat! Si da, si mie mi se pare ca perioada cand am fost vecini a fost intr-o alta viata :).
    Sper sa ne mai auzim pe aici sau prin alta parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*