Despre mine

Eu sunt Alex si am cea mai frumoasa meserie din lume. Sunt tata..cu norma intreaga. Asta inseamna ca cea mai mare parte a timpului (asta ma straduiesc) si cea mai mare parte a mintii (asta imi iese natural) le dedic baiatului nostru (al Iuliei si al meu), Mark.
Cand nu “practic” aceasta meserie, ma distrez facand publicitate si evenimente.
Si pentru ca ma trezesc devreme dimineata..chiar ajung departe. Ma rog, nu ajung foarte departe pentru ca alerg in cerc in Herastrau, dar cred ca intelegeti ideea. Alergatul de dimineata este ceva care imi face mare placere, pentru ca Bucurestiul, oras pe care il iubesc de altfel, este cu adevarat minunat dimineata foarte devreme.
Intr-o alta viata (adica acum mult prea multi ani), am jucat si baschet. In viata asta, prefer squash-ul. La baschet doar ma mai uit si, ca un bun roman ce sunt, comentez..mult prea mult.
Si ma fascineaza detaliile (trivia) si fetele oamenilor. Adica mutrele, pentru cei care va pregateati sa comentati ceva.

Și mă găsiți, de cele mai multe ori binedispus, la alex@celmaibuntata.ro

10 Comments

 1. Salutare Alex. Mi-ar fi placut sa poti aloca o sectiune in blogul tau in care sa scrii povestile celorlalti tati. Sunt sigur ca destui ar dori sa isi impartaseasca povestile. Ce zici?

 2. Buna Alex,
  As vrea tare mult sa ai succes in initiativa ta dar nu cred ca vei reusi!
  De ce?
  ca sa postez ce pe blogul tau am cautat cateva secunde. Puteam sa fac mai multe lucruri interesante in timpul asta!
  Ca sa donez un leu (as dona mai mult si as face asta in fiecare luna) ar trebui sa stiu unde dar iar ma pui sa caut nu stiu pe unde. Deci, sa-ti mai explic de se nu cred ca ai sanse?
  Pare total aiurit, tinere!
  Invatati sa dati macar un cont la vedere, si apoi mai vorbim! Daca tot aveti initiativa si tnerete si optimism si bunavointa, incercati sa obtineti de undeva si spirit practic!
  Te-ai enervat? Daca da, atunci ma bucur. poate ca asa vei pune undeva si acel cont in care vrei sa aduni acel 1 (unul!) leu!
  Te salut!

 3. Hello din Tucson, Arizona,
  Buna Alex,
  Am fost placut surprins the aceasta initiativa personala, ma intreb dece nu exista un interes al statului sa finantieze acest proiect ? In orice tara civilizata, copii de astazi vor deveni generatia care va urma viitorul tarii, ca in educatie, sanatatea si tratamentul copiilor este investitia pentru care tara, trebuie so o faca in mod rapid, e o prioritate nationala. Pentru a stringe acea suma, care e o enterpriza idealista si care poate sa ia mult timp, efortul trebuie pus imediat pe guvern si politicieni, pentru a le deschide mintea , sufletul si buzunarul in acelasi timp , sa construiasca acest centru cit mai rapid.
  Eu personal am sa-ti donez $50, te rog spune-mi care e modalitatea cea mai optima.
  Iti urez mult success, God bless you and Mark.
  Devy*****

 4. Bună, Alex! Lasă-mi, te rog, un număr, mail de contact. Am vrea să facem o ştire. Sunt corepondent Realitatea TV. Mersi

 5. ASEMENEA INITIATIVE SUNT EXTRAORDINARE. SPOR LA TREABA IN CONTINUARE, SI VA DORESC MULTA PUTERE DE MUNCA. INDICATI-MI VA ROG CONTUL UNDE TREBUIESC VIRATI BANII.

 6. Hola,
  Poate un squash vara asta… dar nu la 5 am! asta e ora rezervata pescuitului. 😉

  numai de bine,

 7. Salut,
  Trezitul dimineata devreme (5am) este foarte puternic.
  Daca mai adaugi si alergare (+ eventual citit dintr-o carte buna/inspiratoare), esti mai tare decat 95% din populatia planetei.
  Eu sunt 🙂

  • Salut Florin, fiind la fel de modest ca si tine :), voi spune ca ma trezesc de regula la 6 ca sa merg sa alerg…carte buna mai rar..deci, in ce procentaj ma incadrez? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*