Sa fiti mandri de voi!

Nu ne cunoastem. Si suntem atat de diferiti. Barbati, femei, tineri, batrani sau adolescenti, cu copii sau fara, stelisti, dinamovisti, rapidisti, de stanga sau de dreapta, pontisti, iohannisti, nehotarati, din tara sau de oriunde. Dar avem macar un lucru in comun: dorinta de a-l ajuta pe Mihnea.
Parintii l-au ajutat cat au putut ei si n-a fost de ajuns. Statul roman..Statul roman a fost Statul roman. Dar…dar..datorita noua Mihnea este de ieri in Italia, la clinica unde poate beneficia de tratmentul care sa ii salveze viata. Si asta pentru ca deja s-au strans in conturile lui 40,000 euro!!! din cei 55,000 de care are nevoie. Si atentie! 10,000 de euro s-au strans doar int-o saptamana, de pe 31 octombrie pana pe 7 noiembrie. Noi am facut asta!!
Oana, matusa lui Mihnea, a scris pe ajutorpentrumihnea.ro o scrisoare foarte frumoasa in care povesteste ce au insemnat ultimele 3 luni pentru Mihnea si familia lui. Eu asta am retinut: ca am reusit sa redam speranta, acolo unde speranta aproape disparuse!
Asa ca indiferent daca duminica veniti sa alergati pentru Mihnea sau nu si indiferent daca ati auzit sau nu de acest eveniment, sa nu aveti niciun dubiu ca impreuna am infaptuit un mic miracol.
Si daca in in ultimele 3 luni, auzind despre Mihnea, ati ales sa faceti ceva pentru el, orice: sa donati, sa povestiti, sa dati like/share/comment, sa veniti sa alergati, sa convingeti pe altcineva sa se implice intr-un fel sau altul, daca n-ati stat deoparte, meritati Tot respectul! Si sa fiti mandri de voi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*