Bucurii de campanie

Eu atat am putut s-o tin in frau. Cred ca nivelul ‘telectual al dezbaterii de aseara a scos bestia la suprafata. Asa ca in continuare va ofer, cu ochiul meu de fin analist politic, lucrurile care mi-au placut mie in aceasta campanie. Iata-le:

Ma bucur ca mai sunt inca 2 confruntari. Puteau fi mai multe.

Ma bucur ca macar unul dintre cei 2 candidati NU va fi presedinte.

Ma bucur ca oricine castiga, Domnul Basescu pleaca. E adevarat, ne-a luat 10 ani si 2 suspendari esuate dar, numai Dumnezeu stie cum, am ajuns si aici.

Ma bucur ca, desi la nivel de zvon, cica in schimbul voturilor sale, Domnul Corneliu Vadim Tudor va fi numit prefect de Covasna.

Ma bucur ca duminica vor vota mult mai multi romani din strainatate. Sa n-aveti vreun dubiu. Ma rog, eu nu mai am niciunul de aseara, cand l-am vazut pe noul Ministru de Externe, Domnul Teodor Melescanu, spunand la Realitatea Tv ca maine (azi) este joi. N-are cum sa nu iasa bine.

Ma bucur, dar inca nu e confirmat. Vazand ca nu stau foarte bine in sondaje, echipa de campanie a Domnului Iohannis negociaza o confruntare si pentru vineri seara. Un duel la Vocea Romaniei.

Ma bucur ca nu mai e mult din aceasta campanie. Ma bucur pentru gaini, iepuri, hamsteri si alte animale mici si usor de aruncat peste gard.

Ma bucur ca, incepand de luni, reprezentatii Bisericii Ortodoxe Romane vor putea reveni la ruga catre Dumnezeu, renuntand la ruga catre enoriasi pentru a vota cu unul dintre candidati.

Ma bucur ca UDMR ne va demonstra din nou ca este un adevarat partid de stanga. Sau de dreapta.

Ma bucur ca, desi tarziu, am inteles in sfarsit mesajele complete ale celor 2 candidati:
“Fapte. Nu vorbe. Credeti-ma, e mai bine.”
“Presedintele care uneste. Pe toti cei care imi dau voturile, la guvernare.”

Ma bucur ca anul viitor nu este unul electoral. Tin pariuri cu cat se mareste cota unica.

Ma bucur ca dupa 25 de ani de la Revolutie, romanii considera ca comunismul a fost un lucru bun pentru Romania (cercetare ianuarie 2014). Asta e cel mai frumos compliment pe care poporul acesta il face politicienilor sai. Bineinteles, ei, politicienii, vor spune ca “mai e mult de lucru…mai sunt jumatate de convins.”

Ma bucur ca in curand vine Mos Craciun. Credeti-ma, cu oricare din astia 2 presedinte, ar fi bine sa reincepem toti sa credem in Mos Craciun, Zana Maseluta si toti baietii.

Ma bucur, o, cat ma bucur, ca se termina in curand.

Si va ma zic ceva. Ca poate un stiati. Spre deosebire de multi alti romani, eu ma pricep foarte bine si la fotbal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*