Povestea lui Aaron Hernandez, sau cum, uneori, totul e degeaba

FOXBORO, MA - DECEMBER 10: Aaron Hernandez #81 of the New England Patriots smiles from the sidelines in the fourth quarter during a game against the Houston Texans at Gillette Stadium on December 10, 2012 in Foxboro, Massachusetts. (Photo by Jim Rogash/Getty Images)

Aaron Hernandez s-a născut pe 6 noiembrie 1989, în Bristol, Connecticut.
În colegiu, a jucat fotbal American pentru Universitatea din Florida, între 2007 – 2010. În anul 2009 a fost ales în All – American first team.
În anul 2010 a intrat în draftul NFL, fiind selectat de New England Patriots, una din cele mai valoroase echipe profesioniste de fotbal american. A primit la semnarea contractului un bonus de $200,000. La începutul sezonului 2010, era cel mai tânăr jucător profesionist din NFL. În săptămâna 15, a primit titlul de Pepsi NFL Rookie of the Week.
În 2012, New England Patriots au decis să-i prelungească contractul cu 5 ani, până în 2018. La semnare a primit un bonus de $12.5 milioane, cel mai mare oferit unui jucător pe postul său (tight – end). Iar valoarea totală a noului contract, $40 milioane a fost a doua cea mai mare prelungire de contract din istorie.
În noiembrie 2012 s-a născut fetița lui, Avielle Janelle Jenkins-Hernandez. În aceeași lună, Aaron s-a căsătorit cu iubita și mama copilului său și și-a cumpărat o casă de $1.3 milioane.
Pe 26 iunie 2013, Aaron Hernandez a fost arestat pentru uciderea prietenului său, Odin Lloyd. Pe 22 august a fost trimis în judecată.
Pe 15 aprilie 2015 a fost găsit vinovat de crimă cu premeditare și condamnat la închisoare pe viață, fără posibilitatea eliberării condiționate.
Pe 19 aprilie 2017, adică ieri noapte, a fost găsit spânzurat în celula sa, fără niciun bilet de adio. Din primele cercetări, indiciile arată că este vorba de o sinucidere.

Uneori, viața este pur și simplu foarte, foarte bună cu tine, iar lucrul acesta ajunge să te distrugă. Sigur, ca să se întâmple asta, trebuie să fii și tu foarte, foarte bou.

 

Surse info + foto: Wikipedia.org; http://wbsm.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*