La nicio aniversare, o nouă înfățișare

Mă înnebunesc după cifrele rotunde! Așa că azi, când sărbătoresc 414 articole publicate și 704 zile de când am lansat blogul (la care pot adăuga oricând cele 1321 de like-uri pe pagina de Facebook), m-am „îmbrăcat” în haine noi.
Vechea temă de wordpress mi se părea foarte „anii 2000”. Sau, mai precis, bătrânicioasă. Ceea ce se bătea cap în cap cu tinerețea mea de 38 de ani.

Ce o să găsiți nou în actuala variantă? Absolut nimic! Vor fi în continuare aceleași articole ale mele, cele mai multe în care fac mișto de mine însumi. Cele în care vă povestesc despre 1leu.org. Cele în care mă revolt sau scriu ceva care vă revoltă pe voi. Și, nu în ultimul rând, cele despre Toni, nu de alta, dar nu m-a mai luat la rost de vreo 4 săptămâni, ceea ce pentru el e o veșnicie „Da’ scrie, bă, și despre mine, chiar dacă nu mai sunt copil!”.

Sper să vă placă noua versiune. Și, dacă nu vă place, vă rog să fiți egoiști și să țineți asta pentru voi, că de schimbat oricum n-o mai schimb. Dar mi-ar plăcea să-mi spuneți dacă ceva nu se vede bine, dacă vă lipsește ceva din vechea versiune, dacă v-ar plăcea să vedeți și alte chestii. Dar mai ales mi-ar plăcea să-mi scrieți că suntem minunați, și eu, și blogul.

Și pentru că am văzut că se poartă promoțiile, pentru a încuraja distribuirea, vă anunț și eu următoarea ofertă specială:
Dă un like paginii de Facebook sau un share acestui articol, ca să vadă și alții blogul meu, apoi du-te și cumpără-ți o cafea și consideră că e din partea mea!
Iar dacă dai și like și share, poți să-ți iei și un prieten să-i faci cinste!

😀

4 Comments

    • Vai, ce surpriză plăcută!! Nu știu ce-ți veni să-mi spui asta, dar sunt profund mișcat! 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*