Femeia punctuală, acest etern oximoron

Unicorn Stag

– Iubito, noi suntem gata…
– Ok…
– Coborâm?
– Da, sigur…vin și eu în 5 minute…
– A, ok…în cazul ăsta te rog doar să ne iei și nouă gecile groase, sunt șanse mari să fie iarnă până atunci…
– %^$##@*!!!!!!! (limbaj trivial la adresa tatălui)

Pe bune, femeia punctuală este pentru bărbați precum unicornul: cu toții am auzit de ea, cu toții am vrea să credem că există, dar nimeni n-a întâlnit-o vreodată. Și nici nu o va întâlni, știți de ce? PENTRU CĂ NU EXISTĂ!
Și mi se pare normal, pe undeva…Având în vedere că natura v-a dat menstruația, nașterea sau menopauza, trebuia la un moment dat să-și mai îndrepte atenția și spre noi, bărbații, și să ne dea o pedeapsă. Așa că v-a înzestrat cu capacitatea de a vă durea întotdeauna fix la bască de ora la care vă rugăm noi cu cerul și cu pământul să fiți gata.

Și, sincer, nu ne-a dat nici nouă prea mult creier. Căci noi, nu știu de ce și nici cum, vă credem…nu, suntem convinși, că de data asta ați înțeles cât de important este să plecăm la ora stabilită:
– Iubita mea….minunea vieții mele, diseară avem întâlnire cu șeful meu care nu invită pe nimeni acasă și ne-a invitat pe noi. Și el urăște oamenii care întârzie, deci trebuie să plecăm la X, morți – copți.
– Iubitul meu, dacă e atât de important pentru tine, voi fi gata cu 15 minute mai devreme.
– Mvaaai, ce gest frumos!!

Cut: ora X + 30 minute:
– Domnule, mă scuzați, dar….dar…pe soția mea a apucat-o cufuria…
– Hm…ești sigur?
– Nu, domnule, dar întârzie și m-am gândit măcar s-o fac de râs…
– Stai liniștit…noi nici măcar nu trebuie să plecăm de acasă și nevastă-mea încă…se cufurește.
– Vă mulțumesc pentru înțelegere, domnule!

Stau și mă întreb cum s-or fi întâmplat lucrurile în epoca preistorică…
– Hu ha tou maco hortec (Traducere: Iubito, hai mai repede, că se întunecă și ne mănâncă animalele gigantice care locuiesc în aceeași pădure cu noi…)
Nec cop hu zap feb (Traducere: Mda, sunt gata în 3 minute….nu știu dacă să-mi pun blana pe fața asta sau pe fața asta…)
Hu jio duh gota muj (Traducere: Iubito, animalele te vor mânca indiferent de partea pe care vei purta blana!!!)
Kli Guo Tnu Pha (Traducere: Adică sunt grasă și gustoasă, sau cum?!?!)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! (Traducere: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!)

Ce nu înțeleg eu este de ce oamenii bărbații sănătoși la cap, care știu cum se întâmplă lucurile, nu stabilesc ora de început pentru o nuntă, un botez, o petrecere sau doar o ieșire cu prietenii cu mult mai devreme:

Familia Mihaela și Adelin Popescu, împreună cu nașii Ioana și Cornel Ionescu, cu părinții Valerica și Paul, Mariana și Adrian, cu câinele Johnny, pisica Mița, hamsterul Vitezilă și peștele auriu Nemo vă invită la nunta de pe 30 iulie, ora 10 dimineața. Puteți ajunge oricând până pe 12 septembrie, ora 17. Slujba de cununie începe după ora 19….

Gata, m-am descărcat și mi-e mult mai bine. Fug că trebuie să plecăm undeva în 10 minute și n-am făcut nici duș, nu m-am hotărât nici cu ce mă îmbrac, deci, na, o să-mi tot ia vreo 4 minute pline. Și sper ca până mâine când chiar trebuie să fim acolo să și plecăm.

PS Iubito, dacă citești asta, să știi că nu e (și) despre tine. Tu în 15 ani chiar mi-ai demonstrat că se poate și altfel. Au fost nenumărate dăți când am plecat chiar și cu 10 – 15 minute mai devreme de momentul când eram hotărât să nu mai plecăm, căci nu mai avea rost. Te iubesc și stai liniștită, am vorbit deja cu pisica, am unde să dorm la noapte…

Sursa foto: http://www.huffingtonpost.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*