Ești tată și ai vrea să faci sex diseară cu soția? – mici trucuri care-ți măresc șansele

1. Trezește copilul la 6:30. Nicio baterie, oricât de performantă, nu duce mai mult de 14 ore atunci când este utilizată non-stop.
2. Minte-l că mașina s-a stricat și du-l pe jos până la școală/grădi. În fugă, dacă se poate.
3. Când îl iei la prânz și nu e atent, strecoară-i una, două cărămizi în ghiozdan. Dă vina pe golanii de colegi când le descoperă, plângând de extenuare.
4. Amenință bona cu concedierea dacă îl lasă să doarmă la prânz.
5. Inventează jocuri care par simpatice, dar de fapt sunt istovitoare: Hai să vedem cine ajunge primul la etajul 6: tati cu liftul sau tu pe scări? sau Cât de repede poți să sapi grădina vecinului doar cu o lopățică?
6. Umple pereții casei cu mesaje subliminale motivaționale: Somnul te face mai deștept!, Nu dormi, nu primești jucării! sau, în versuri:

Cine se culcă devreme nu mai e mâncat
De monstrul de sub pat!

7. Sauna moleșește pe oricine. Fă cel puțin 28 de grade în camera lui și joacă-te cu el acolo, cu geamurile închise. Ai grijă doar să vă hidratați!
8. Dacă pe la 17:30 – 18 zice că-i obosit, nu te lăsa păcălit: va dormi maxim 37 de minute și apoi, abia după ora 23. Și știi că aia soția nu duce mai mult de ora 21 nici cu Poliția.
9. Citește în Formula As ce alimente îți provoacă somnul și exact cu alea hrănește-l la cina de la ora 17:45.
10. Folosește Tactica Găinii: trage toate storurile din casă începând cu ora 19. Vezi doar să nu păcălești și cealaltă găină.
11. Nu-i arunca soției ocheade sau apropo-uri. Vor trece pe lângă ea precum apa pe lângă o piatră oarecare, dar copilul va simți că pui la cale ceva necurat.
12. Nu-i da cola, să nu-l agite. Nu-i da lapte, să nu se strice la stomac. Nu-i da….Știi ce? Dă-i niște ceai neîndulcit. Ce, nu-i place? Ia, uite, câte nazuri pe el! Atunci ,gata, la culcare!
13. Spune-i că se mai poate juca 30 de minute și după 5, dă toate ceasurile din casă înainte. Toate, că altfel știi că-l găsește pe ăla pe care l-ai uitat.
14. Negociază dur cu el: te speli pe dinți, pe corp ȘI pe cap și abia apoi te culci…saaaaau..te culci direct și nu te mai întreabă nimeni de spălat 3 zile?
15. Nu citi tu povestea de seară. Știi că adormi până să apuce Capra să plece de-acasă și să-i lase singuri pe ăia.

Sunt șanse ca niciuna din tacticile de mai sus să nu funcționeze. În acest caz fă exact ce ar face orice tată normal la cap: Mituiește-l, șantajează-l, milogește-te să se culce!
Ar trebui să fii obișnuit să faci de-astea când vine vorba de sex cu soția. 😉

Sursa foto: worleygig.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*