Avantajele de a fi foarte răcit

1. Nu mai dai bani la sală, căci ești propria ta saună.
2. N-ai de ce să te stresezi dacă pierzi filmul de la 20:30, îl vezi în reluare de la 4:20, că oricum nu dormi.
3. Începi să-ți pui întrebări existențiale: din ce e făcut omul, de fapt? Oare nu din muci?
4. Ai parte de propria ta reprezentație live în sufragerie a celebrei opere “Dezlănțuirea bestiei” atunci când îți anunți soția că tu nu mergi la niciun doctor, că nu ești bolnav.
5. În autobuz sau metrou prinzi loc, oricât de aglomerat ar fi. La cum tușești, nu se apropie nimeni de tine.
6. Dacă ești la volan, și mai bine! Faci adevărate exerciții de mindfulness, când simți fi.e.ca.re. picătură de transpirație cum se scurge de pe ceafă, pe șira spinării, până-n gaura c@#$lui.
7. La farmacie, toate doamnele drăguțe se bagă cu tine în seamă întrebându-te ce faci mai târziu, dacă ești sigur că nu vrei să te internezi?
8. Îți dau lacrimile de bucurie când îți auzi copilul zicând “Tati, nu vreau să mori! Mi-ai promis c în weekend îmi iei un lego!”
9. Mănânci orice, că oricum nu simți gustul.
10. La cum arăți, nu te mai oprește nimeni pe stradă să-ți ceară nimic.
11. Te liniștești repede când îți dai seama că nu e niciun cutremur, ești doar tu, tremurând incontrolabil.
12. Când vezi cât de nasol e să nu-ți mai fie de folos nasul, n-ai cum să nu te întrebi cum o fi când n-o să-ți mai fie de folos pu-uite că am putut să respir un pic!
13. Zâmbești, imaginându-ți cum ți-ar sta cu laptopul făcut guler când o auzi pe iubita ta spunându-ți “În loc să mergi la doctor, tu stai și scrii pe laptop. Îmi vine să ți-l fac guler!”.
14. Conștientizezi că vorba aia cu “doar oamenii deștepți răcesc când e cald afară” e o tâmpenie inventată de un alt prost ca tine care-a răcit la peste 25 de grade.

Sursa foto: georgeisme.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*