Cititorii întreabă…(II)

Salut Cel Mai Bun Tată,

Scurt și la obiect: cum te descurci cu canicula?

Mihai, 34 de ani

Dragă Mihai,

În primăvara anului 2002 am cunoscut o fată minunată care între timp a devenit dna. Zamfir și pe care o iubesc nespus. Și într-o seară de la începutul verii lui 2002, acelei fete I s-a părut că în casă e cam “răcorică”, drept pentru care a dat drumul la centrală și brusc am avut 26 de grade. E, din acea seară eu am început să transpir abundent și nu m-am mai oprit nici până azi. Deci, ca să îți răspund la întrebare: din păcate eu nu am remarcat neapărat canicula.

O zi răcoroasă (măcar pentru tine),
Cel Mai Bun Tată

 

 

Dragă Cel Mai Bun Tată,

Ne pregătim pentru prima vacanță cu fetița noastră de 1 an și 5 luni și am nevoie de sfatul tău: să plecăm cu mașina sau cu avionul?

Mulțumesc de ajutor,
Gioni, 29 de ani

Dragă Gioni,

Îmi permit să îți pun și eu o întrebare: unde crezi că încape mai ușor toată casa ta – în mașină sau în avion? Exact așa mă gândeam și eu.

Ai grijă la radare,
Cel Mai Bun Tată

 

Salut,

Tu nu știi, dar noi ne cunoaștem. Te-am văzut zilele trecute în vestiar la sală și n-am putut să nu-ți remarc statura de 1,90m, părul bogat, sprâncele arcuite deasupra unor ochi albaștri și adânci, precum și pachețelele de pe abdomen. Întrebarea mea pentru tine este: să mă căsătoresc cu iubita mea?

Mulțumesc ancticipat pentru sinceritate,
Roland, 27 de ani

Dragă Roland,

Îți mulțumesc pentru frumoasele cuvinte pe care le-ai folosit pentru a mă descrie. Ele corespund aproape exact realității: am 1,78m, un pic de chelie în vârful capului pe care nu o văd, deci o pot ignora, o singură sprânceană dreaptă, lungă și stufoasă deasupra a doi ochi căprui. Cât despre pachețele, și eu le văd cu ochii minții sub începutul de burtică. Și acum ca să îți răspund la întrebare: Dacă iubita ta are păr pe piept și în urechi, cred că da, ar trebui să te căsătorești cu ea!

Casă de piatră,
Cel Mai Bun Tată

 

Dragă Cel Mai Bun Tată,

Sunt disperat! Băiatul meu nu doarme decât în mașină. Ce să fac?

Vicențiu, 31 de ani

Dragă Vicențiu,

Bani de benzină. Mulți!

Cel Mai Bun Tată

 

Salut Cel Mai Bun Tată,

Voi merge cu familia la Zoo din Viena și voiam să știu dacă sunt pe acolo animale de care ar trebui să mă feresc?

Corvin, 28 de ani

Salut Corvin,

Mulțumesc de întrebare. Da, în locul tău m-aș feri de Tuciuriul Carpatin și de Păsăricile Moldovence. Deși, dacă scapi de familie, s-ar putea să-ți placă la Păsărici.

Baftă,
Cel Mai Bun Tată

 

Dragă Cel Mai Bun Tată,

Nu mai e mult și soția mea va naște. Sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile și am nevoie de sfatul tău. Ce ar trebui să aibă soția în ziua nașterii: o rezervă bună, un pat bun? Mâncare bună?

Hai, scoate-mă din impas,
Tudor, 24 de ani

Dragă Tudor,

Deși s-ar putea ca răspunsul meu să te șocheze și să nu-l înțelegi pe deplin, în ziua nașterii soția ta are în primul rând nevoie de un doctor bun!!!! SE DUCE SĂ NASCĂ, NU ÎN VREO VACANȚĂ, CRETINULE!!!

Mi-e deja miă de copilul vostru,
Cel Mai Bun Tată

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*