Când vi se pare că aveți o săptămână de rahat la muncă

În ultimele zile, America a fost zguduită de 2 evenimente oribile: sâmbătă spre duminică noapte, un cretin a intrat într-un club și a împușcat mortal 49 de oameni, rănind alte câteva zeci, iar acum 2 zile o familie, aflată în vacantă la un resort Disney, a asistat neputincioasă cum un crocodil le-a târât copilul de 2 ani în apă, omorându-l într-un final.

Nu există nicio legătură între cele două evenimente. Nici una importantă, alta decât faptul că amândouă s-au întâmplat în Orlando, Florida. Și în amândouă apare, ca personaj relativ principal, un anume domn Jerry Demings. Nu, el nu este nici cel care a omorât oamenii din club și nici nu are vreo legătură cu familia îndurerată care și-a pierdut, atât de tragic, copilul.

Nu, el este Șeriful din Orange County. Așa că într-un episod cum numai viața ne poate oferi (viața care bate la curu’ gol oricând până și o minte bolnavă cum e cea a lui Tarantino, de exemplu), vă întreb și eu: vi se pare că ați avut vreodată o săptămână de căcat la muncă? 🙂

Iar dacă răspunsul vostru este în continuare Da!, vă reamintesc în cuvinte mult mai simple, că Șeriful Jerry Demings a trebuit să aibă de-a face duminică dimineața cu un terorist ucigaș, iar marți seară cu un crocodil ucigaș.

Așa că data viitoare când vă mai plângeți că lucrurile sunt oribile la birou, mai gândiți-vă o dată. Părerea mea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*