18 adevăruri personal verificate despre diaree

1. Când crezi că nu mai ai, mai ai un pic. Un pic mai mult.
2. Poți recunoaște un om care are un episod diareic pe stradă după mersul său de pinguin.
3. Orice cuplu are o poveste comică și una tragică despre diaree. De fapt este aceeași poveste, contează doar cine o spune.
4. Puține lucruri îl însoțesc pe om de-a lungul întregii sale vieți. Diareea este unul dintre ele.
5. Dacă ești tânăr și te pregătești de prima întâlnire cu o fată, ar fi mai bine să nu mănânci nimic. De ce?…Crede-mă pe cuvânt.
6. Oricât de jenante ți se par poveștile tale despre diaree, poți să fii convins că undeva există cineva cu niște povești mult mai jenante. Nu mă crezi? Cât timp ai la dispoziție?…
7. Dacă ieși la alergare și te ia burta: Fugi!…Ba nu, oprește-te! Nu, fugi, e singura ta șansă! Nu, staaaaanu mai contează…
8. Culmea ironiei este să vă apuce pe toți diareea când sunteți acasă în apartamentul vostru dotat cu o singură baie.
9. Diareea nu ține cont de sex, deși poate apărea uneori și în timpul sexului.
10. Alo, tânărul de la punctul 5, păi ce facem aici? Lasă jos colțul ăla de pâine! Lasă-l jos, că altfel o să scrii despre întâlnirea asta peste ani și ani, dar nu din motivele pe care le bănuiești tu.
11. Se spune că cei mai susceptibili la episoade diareice ar fi copiii…Ce voiam să vă întreb, când spuneți „copii”, cam până la ce vârstă vă referiți?
12. Apropos de copii, dacă ești copil și vezi că ai făcut diaree de la mâncat corcodușe direct din copac, fără să le speli, poate nu mai faci asta și a doua sau a treia oară. Nu știu, zic și eu, cu mintea mea de adult.
13. Nu știi când, nu știi unde, nu știi de ce apare. Dar știi sigur că la un moment dat apare. Așa că mai bine să fii pregătit.
14. Nu orice om este dotat cu superputeri, dar cu siguranță orice supererou a fost dotat măcar o dată cu o ditamai diareea!
15. Râdem, glumim, dar dacă avem diaree, nu părăsim incinta.
16. Nu, diareea nu-și ia concediu. Dar poate pleca cu tine în vacanță.
17. Tinere, nu insista! Nu mănânci NI.MIC!
18. Uneori, dacă ai avut destulă diaree de-a lungul vieții tale, ajungi să faci și bani din ea. ☺

Acest articol a fost scris cu sprijinul Smectidral, un produs în care eu am încredere și pe care vă recomand să-l luați cu voi în vacanță, dar să nu-l folosiți deloc. ☺

1 Trackback / Pingback

  1. mihai vasilescu blog | Ce mi-a plăcut (săptămâna 126)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*