14 răzbunări la care orice tată visează pentru când îi crește băiatul

1. Când vine cu iubita acasă și o pupă, te bagi repede între ei țipând „Nuuuuuuu! Vreau să mă pupați doar pe mine!!!”
2. Cum intră la baie, aștepți 27 de secunde, apoi dai buzna peste el zicând că vrei și tu un pipi, dar să stea liniștit că tu faci la oliță.
3. La ceremonia de terminare a liceului, cu toată lumea de față, începi să te dai cu curu’ de pământ țipând că vrei A-CUM o înghețată de-aia de căpșuni!! be-patient-revenge-is-sweet
4. Sâmbăta și duminica dimineață, obligatoriu între 6 și 7, te duci la el în cameră și îl rogi să îți pună Shrek la dvd că tu nu mai știi cum. Apoi, când să se bage în pat, îl iei de mână și îl rogi să se uite cu tine, băgând o privire de Puss in Boots.
5. Îi inviți la restaurant pe el cu toți prietenii și când toată lumea mănâncă îl tragi de mânecă și îi spui că vrei ACUM ACUM caca, că nu mai poți să te ții.
6. Aștepți un moment oportun după o noapte de-a lui la petrecere. Îl lași să doarmă maxim 2 ore apoi te apropii la 15 centimetri de fața lui și zici: „Auzi…auzi…auzi…..auzi..auzi (nu cedezi oricât ignor îți iei)..auzi….auzi….vrei să facem un lego împreună că n-am mai făcut de mult?”
7. Când sunteți invitați cu toții la masă la cuscrii, guști un pic apoi cu cea mai dezgustată față zici revoltat: Bleah! Nu-mi place porcăria asta!”
8. Când îl auzi că discută cu iubita/soția despre planuri de vacanță, te arunci pe jos și începi: „Ooooof! Iar plecați fără mine și mă lăsați cu cine știe cine?”
9. Tot în vizită la cuscrii…după ce te duci la baie, ieși de acolo cu pantalonii și chiloții în vine și îl întrebi: „Poți să mă speli tu la fund?”
10. Mergeți la film împreună. Cum apare un personaj nou pe ecran, întrebi cât poți de tare: „Ăsta e bun sau rău?”….
11. Vă plimbați prin parc voi doi. Te arunci pe jos agățându-te de piciorul lui și urlând că nu mai poți, că vrei în brațe până acasă.
12. Când sunteți împreună la un concert/meci cu sala plină, într-o liniște deplină te ridici zicând „Stai așa…” apoi te încordezi până iese pârțul zgomotos. Dacă vrei ca răzbunarea să fie completă, adaugi „Miroase-mi fundul!”
13. Tot la film…în liniștea deplină întrebi: „Auzi, diseară iar tre să fac duș?”
14. De data asta vin cuscrii în vizită..la un moment dat, te ridici de la masă și în timp ce îți arunci pantalonii cât colo cu piciorul, anunți „Eu vreau să stau în puța goală!”

PS 1Acesta este un pamflet scris după nervii provocați de înștiințarea că azi nu mai putem merge la film doar noi doi pentru că am fost și ieri. ☺

PS 2 Merge identic și la fel și dacă ai fată ☺

sursă foto: www.keepcalm-o-matic.co.uk

7 Comments

 1. :)))) asta cu partzul la noi e deja stresanta. am doi copii, si amandoi rad de se prapadesc la fiecare partz pe care il produc. sper sa nu incerce vreodata sa se amuze asa si in public.
  inevitabil si povestile de seara trebuie sa aiba undeva by request: “un partz gigantic, mama, cel mai mare si mai stinky partz “(amandoi), o vrajitoare(fiica-mea), un avion sau o masina (piciul), sa se intample mereu ceva amuzant (amandoi), si sa ramana cu ceva morala (eu).
  dupa ani de zile in care am produs doar povesti frumoase, cu aventuri si printese, acum de cand piticul are si el cerinte, trebuie sa descriu in detaliu cum se repara masina sau avionul care s-a stricat in poveste. n-am trecut inca de schimbarea uleiului si a rotilor, cred ca trebuie sa ma apuc de un curs de mecanica, ceva.. :))
  deviez, aici era vorba de razbunare, cred ca am sa-i tin si eu sechestrati in camera mea, pana imi spun povesti (si-am sa-i intrerup la fiecare a doua propozitie), sa-mi cante de cate 30 de ori acelasi cantecel, sa-mi faca masaj pe spate si la talpite, dupa care cand or sa respire usurati ca am adormit si vor voi sa iasa din camera, sa trag un part, sa incep sa rad si sa o luam de la capat cu adormitul :)))

 2. Am ras de m-am prapadit, pun pe ToDo pentru peste 10 ani sau mai putin 🙂

  Mi-ai imbunatatit ziua, mai ales asa ca am inteles ca si alti parinti se bucura de aceleasi faze caraghioase si innebunitoare ca si noi.
  Bravo 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*