Sunt bărbat, deci mă joc aproape de fiecare dată cu jetul de pipi

De când mă știu, adică din vremuri imemoriale, jetul de pipi mi-a fost un partener de joacă constant, așa cum îi este oricărui băiețel (dacă este și pentru fetițe, nu pot decât să mă bucur pentru ele, poate fi foarte distractiv). De la „crucea de pipi’ pe care o făceam cu vreun prieten, până la concursurile în care încercam să urinăm cât mai cu boltă pentru a duce câțiva stropi de pipi la o distanță un pic mai mare ca a adversarului, nu cred să fie băiat pe lumea asta care să nu se fi distrat, în fel și chip, cu jetul său.

Și uite că anii au trecut, m-am maturizat, acum am și eu familia mea și, firesc, acum că la 40 de ani am trecut de prima treime a vieții, continui să mă joc cu jetul meu de pipi. Și nu pot să vă spun ce bucurie și mândrie mă încearcă când îmi văd unicul moștenitor cum se bucură și el de acest plăcut moment din viața oricărui om. Nu e puțin lucru să vezi că cel puțin o parte din moștenirea ta va fi dusă mai departe și de către următoarea generație.

Ordonat din fire cum mă știți, am stat vreme îndelungată de câteva zeci de minute și am alcătuit un compendium cu toate jocurile pe care un băiat sau bărbat le poate face cu jetul său de pipi. După cum veți vedea, este o listă exhaustivă, dar nu suficientă, așa că dacă aveți și alte idei, vă invit să le împărtășiți cu mine. Lista arată cam așa și este la fel de valabilă indiferent de vârsta masculului:

1. Hai să vedem cât de sus putem uda acest copac!
2. Omorârea prin înec a diferitelor insecte enervante și dăunătoare.
3. Concurs de distanță.
4. Concurs de durată. Aici, uneori, dacă ești genul profesionist, te vei abține să faci pipi până în ultimul moment, în speranța că îți vei depăși recordul precedent.
5. Concurs de durată și de forță a jetului: câte secunde poți direcționa jetul deasupra zonei cu apă din WC.
6. Câți bulbuci poți face în apa din WC sau într-o baltă.
7. Țintirea muștei din urinalele de prin mall-uri (Respectele mele celui sau celei care a venit cu această idee).
8. Direcționarea jetului pe piciorul colegului de la duș. O practică scârboasă dar extrem de amuzantă în anumite situații, foarte răspândită în echipele de băieți sau pe la unii oameni cu băieți de 6 ani și ceva acasă.
9. Urinarea în natură într-o zonă ușor în pantă și apoi urmărirea jetului pentru a vedea până unde se duce la vale.
10. Țintirea cât mai exactă a unei găuri din urinalele de la mall-uri sau a scurgerii din duș. (nu , nu păcăliți pe nimeni că voi nu faceți pipi în duș).
11. Urinarea direct în jetul de la duș pentru a vedea ce se întâmplă când cele două lichide, apa și pipi-ul, se întâlnesc în aer.
12. Realizarea de litere din pipi în zăpadă.
13. Realizarea de găuri în gheață. Punctele 12 și 13 sunt doar pentru cei extrem de curajoși să se dezbrace pe frigul ăla. Sau pentru cei care chiar fac pe ei.
14. Concurs de viteză: începi să faci pipi și în același timp tragi apa și vezi dacă reușești să termini până se scurge toată apa din rezervor…Ce, am auzit-o la cumnatul unei rude prin alianță…

Indiferent de tipul de distracție ales, eu sunt de părere că dacă tot trebuie să facem atât de mult și de des pipi, ar fi și păcat să nu ne distrăm în acele momente. Dar, așa cum ziceam în titlu, sunt și unele ocazii, rare, când jetul de pipi trece oarecum nebăgat în seamă. Îmi vin în cap două astfel de situații:

A. Când ești foarte adormit, dar trebuie să faci pipi, așa că faci repede pentru a nu te trezi prea tare și a-ți fi greu să adormi la loc.
B. Când mintea îți este concentrată la telefonul din mână, caz în care e bine să fii atent măcar la început când îți direcționezi jetul, să nu-ți faci tu însuți vreo surpriză neplăcută.

Sigur, sunt șanse (teoretice) ca doar eu să fac așa ceva, caz în care poate ar fi bine să mă duc să mă caut la cap…Da, știu, oricum ar fi bine să mă duc să mă caut la cap. Dar, hai să vedem: mâna sus dacă și voi sunteți genul sau, nu știu, poate aveți și voi un cumnat de la o rudă prin alianță sau vreun coleg de apartament (în cazul doamnelor) pe care l-ați putea întreba dacă îi sună ceva familiar. ☺

Sursa foto: https://www.pinterest.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*