Sexul din filme vs. Sexul domestic – mici diferențe

Ca orice alt bărbat din lumea asta, nici eu nu mă uit la filme “de artă”. Nici nu mi le-aș fi pus în abonamentul TV, dacă nu ar fi insistat cei de la firma de cablu că e gratuit. Dacă îmi iau pachetul extins HBO. Și dacă îmi pun internet de mega mare viteză. Și cel puțin 4 linii telefonice. Și uite așa, pe nepusă masă, mă trezesc că uneori, din pură întâmplare, degetele mele tastează singure pe telecomandă o combinație care mă obligă apoi (n-am ce să fac, sunt curios din fire) să mai tastez și un cod PIN că doar avem și-un copil în casă.
Dar nu despre asta voiam să vă povestesc, căci sunt convins că și mulți dintre voi, tot din greșeală ca și mine, pățiți același lucru. Voiam să vă povestesc că având acest spirit critic și totodată mereu căutător de comparații, am ajuns la concluzia că sexul din filmele de artă pentru adulți este identic cu sexul domestic, cel pe care îl practicăm cu toții cu o frecvență mai mare sau, Doamne ferește că doar știm cum e când nu e, mai mică. Aproape la fel. Mici diferențe. De exemplu:

Sexul din filme: Nu auzi niciodată pe cineva spunând N-am niciun chef! …Sexul domestic: Nu auzi niciodată pe cineva spunând Ce bine că ai venit cu toți colegii de la birou!

Sexul din filme începe pe masa din bucătărie, continuă pe canapeaua din living și se termină pe scările ce duc spre dormitor…Sexul domestic începe pe masa din buc Nu, nu pe masă, că acolo mâncăm, ce naiba- în neregulă cu tine! continuă pe canape Pe canapeaua de la mami??!?! și se termină pe scăril Aaahhh, ce reci sunt, să nuți treacă prin cap!!!!

Sexul din filme: Când intră peste ea în baie, o surprinde relaxată și nerăbdătoare în cadă…Sexul domestic: Când intri peste ea în baie și nu urlă la tine, surprinzi o arătare ce are fața acoperită c-o mască de castraveți și miere.

Sexul din filme: Cirque du Soleil…Sexul domestic: Evergeen-uri.

Sexul din filme: După 20 de minute, cei doi se uită satisfăcuți unul la altul…Sexul domestic: După 20 de minute, cei doi se uită deja de vreo 16 minute la un serial.

Sexul din filme: Nici nu știi când vor fi surprinși de cea mai bună prietenă a ei…Sexul domestic: Nici nu știi când vă poate surprinde copilul.

Sexul din filme: Bărbații nu sunt perfecți, sunt doar perfect sculptați…Sexul domestic: Bărbații nu sunt grași, au doar oasele mai grele.

Sexul din filme: Nici femeile nu sunt perfecte, dar sunt pe-aproape…Sexul domestic: Cel puțin o femeie despre care bănuiesc că sunt șanse mari să citească această postare este pentru mine perfectă.

Sexul din filme: cea mai periculoasă chestie pe care-ai văzut-o a fost bucata aia din montagne russe…Sexul domestic: Cea mai periculoasă chestie pe care-ai trăit-o a fost bucata aia de Lego care ți-a intrat unde nu trebuia.

Sexul din filme începe imediat ce s-au trezit…Sexul domestic începe imediat ce v-ați trezit. Și v-ați spălat pe dinți. Și ați îmbrăcat copilul să-l duceți la grădiniță. Și ați fugit la birou unde ați întârziat la meeting. Și aaaa, cui dreacu’ îi mai arde de sex?

Sexul din filme: Toată lumea are chef de oricine…Sexul domestic: Uneori, nici chiar tu n-ai chef de tine.

Sursa foto: Uberhumor.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*