Femei vs. Bărbați – Cum ne pregătim pentru o petrecere?

Cum se pregătește o femeie:

Cu 5 zile înainte de petrecere: Începe să probeze diferite garderobe. Își întreabă iubitul care i se pare cea mai drăguță. Se enervează când el îi spune că cel mai mult lui îi place când e goală.

Cu 3 zile înainte de petrecere: Nemulțumită de toate posibilitățile, își întreabă iubitul dacă s-a îngrășat. Se enervează când el îi spune că nu, dar este oricând dispus să facă 5 minute de cardio împreună. În disperare, recurge la ultima soluție: o sesiune de shopping.

Cu 24 de ore înainte de petrecere: Merge la coafor unde își face bucle și își vopsește părul într-o nuanță cu 5% mai deschisă decât precedenta. Cu această ocazie, își face și un mani – pedi.

Cu 23 de ore înainte de petrecere: Plânsă toată, își sună cea mai bună prietenă pentru a o anunța că este convinsă că el nu o mai iubește pentru că nu a remarcat noua culoare a părului.

Cu 21 de ore înainte de petrecere: Urlă la iubitul ei să mănânce ce găsește în frigider, că nu vede și el că stă puțin de vorbă cu prietena ei?

Cu 10 ore înainte de petrecere: Se reîntoarce la coafor pentru ă i-a sărit un pic de ojă și i s-au și lăsat buclele de la umezeala din aer.

Cu 1 oră înainte de petrecere: Intră la duș. Urlă la iubitul ei să temine cu căcaturile și să iasă din dușul ei că îi strică părul.

Cu 45 de minute înainte de petrecere: Își îmbracă noua rochie achiziționată. Își face un selfie pe care i-l trimite celei mai bune prietene.

Cu 35 de minute înainte de petrecere: E toată un pachet de nervi că proasta aia i-a zis că parcă îi stătea mai bine vechea ei rochie.

Cu 20 de minute înainte de petrecere: Își pune prima rochie pe care a probat-o acum 5 zile. Se enervează și mai rău când iubitul îi spune că îi place la nebunie rochia de pe ea și o întreabă dacă e nouă.

Cu 15 minute înainte de petrecere: Intră să se machieze. Se uită oripilată la iubitul ei care-i propune o chestie care nici măcar nu poate fi reprodusă aici. Oripilarea nu e legată de chestie, ci de faptul că pe el pare să-l doare în cur faptul că ea mai trebuie să se și machieze.

Cu 10 minute după ce a început petrecerea: Îl întreabă pe iubitul ei dacă vrea să meargă singur și s-o lase în pace că termină în maxim 5 minute.

Cu 27 de minute după ce a început petrecerea: Își sterge de zor unghiile cu acetonă pentru că tâmpita aia de Nuți i-a pus nuanța asta de vernil care mergea doar cu rochia cea nouă, nu și cu cea veche.

Cu 43 de minute după ce a început petrecerea: Îi spune iubitului să nu se mai bucure degeaba, pentru că tre să se oprească și pe la cea mai bună prietenă pentru a-și lua o pereche de pantofi, pentru că niciuna din cele peste 15 ale ei nu mergeau cu rochia asta.

Cu 63 de minute după ce a început petrecerea: Se întoarce radiind în mașină pentru că scumpa de prietenă i-a sps că n-a arătat niciodată mai bine. Țipă la iubitul ei să lase dracu’ Candy Crush-ul că uite cât au întârziat din cauza lui.

Cu 89 de minute după ce a început petrecerea: Îi răspunde iubitului că nu, nu i se pare o idee bună să facă sex în parcarea restaurantului unde are loc petrecerea. Nici acum, nici la final.

 

Cum se pregătește un bărbat:

Cu 15 minute înainte de petrecere: Se uită la televizor.

Cu 13 minute înainte de petrecere: În timp ce se uită la televizor, își duce o mână la ouă întru scărpinare, pentru că-l mănâncă rău.

Cu 12 minute și 40 de secunde înainte de petrecere: Dacă tot a ajuns cu mâna în zona aia, se scarpină și-n fund așa, preventiv.

Cu 10 minute înainte de petrecere: Dă să se ridice, dar apoi realizează că mai are cel puțin juma de oră când o aude pe iubita lui că îi spune să n-o mai frece că ea e gata în maxim 10.

La ora la care începe petrecerea: Se îndreaptă alene spre baie. Nu pentru a face duș pentru că s-a mirosit la subraț și nu pute decât un pic. Nu, se duce acolo pentur a-și da cu un pic de deodorant.

Cu 1 minut după ce a început petrecerea: Își verifică mușchii brațelor, abodomenul ușor umflat (nu e gras, s-a balonat de la iahnia mâncată la prânz la mă-sa) și apoi, bineînțeles, penisul. Mândru de toate, o întreabă pe iubita lui dacă nu are chef s-o bată nițel cu “nuieloiul” lui peste fundulețul gol? Râde singur de gluma lui genială, hotărât s-o posteze mai târziu pe Facebook.

Cu 3 minute după ce a început petrecerea: E gata!

Până ajunge la petrecere: Își împarte timpul între Candy Crush, scărpinatul ouăelor și niște pârțuri odioase pe care le trage când e iubita la prietena ei și care-l fac până și pe el să iasă din mașină.

Cu 90 de minute după ce a început petrecerea: Remarcă cu stupoare că sunt printre primii ajunși.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*