O urnă. Cea mai mare urnă. Pentru Spitalul Copiilor.

Ne-am hotărât să construim o urnă gigant. Și, cu ajutorul vostru, al tuturor, s-o umplem cu monede și bancnote pentru Spitalul Copiilor.
Cât de mare va fi această urnă? Un cub cu latura de 2m. Sau, altfel spus, 8 metri cubi de umplut cu bani pentru copiii bolnavi de cancer. Așa că începând cu 7 noiembrie (sâmbăta asta) și până pe 13 decembrie vă așteptăm în Sun Plaza, la etajul 1 în zona de food court să donați în urna noastră 10 bani, 50 bani, 1 leu, 3 sau 50. Sau oricât vreți voi și oricât puteți. La sfârșitul campaniei banii vor fi depuși în conturile Asociației 1 Leu, Asociație ce își propune să strângă leu cu leu suma de 80 de milioane de lei necesară construirii și dotării primului centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România.

Ideea urnei gigant i-a venit lui Ștefan Popescu prin primăvară. Stăteam de vorbă despre ce acțiuni mai ieșite din comun am putea organiza și la un moment dat Ștefan a spus:
– Hai să construim o urnă imensă și s-o expunem într-un loc public!
Atât ne-a trebuit. Am început să ne gândim cum și dacă putem s-o facem în condiții de siguranță, cum, unde și când s-o expunem etc. Și am tot rumegat la idee până când am fost convinși că am găsit cea mai bună soluție. cover 1 LEU sun plaza-01
Un ajutor foarte mare ne-a fost oferit de către Sun Plaza care ne găzduiește gratuit pe perioada celor 5 săptămâni. În numele întregii noastre echipe le mulțumesc frumos doamnelor de la departamentele de marketing și events care din prima clipă ne-au zis “Da”.

De ce o urnă gigant? Pentru că vrem să strângem acolo câte puțin de la fiecare. Vrem ca acest spital al nostru, al tuturor, în care îi vom trata și îi vom vindeca pe copiii noștri bolnavi de cancer să fie construit cu ajutorul cât mai multor persoane. Vrem ca atunci când ne vom apuca de construcție să ne simțim cu toții mândri de ceea ce am realizat. Căci să nu aveți vreun dubiu: stă în puterea noastră și numai a noastră să construim acest spital.
Ne-ar plăcea ca oamenii să vină și să doneze câte puțin în această urnă. Și la sfârșit să vedem cât de mult am strâns. Și, de fapt, cât de puternici suntem atunci când ne unim forțele.
Nu, acest spital nu se va construi singur. Dar se va construi dacă fiecare se implică puțin. Nu e nevoie de mult de la fiecare, dar e mare nevoie de fiecare.

Așa că indiferent dacă obișnuiți să mergeți prin Sun Plaza sau nu, sau indiferent dacă obișnuiți să donați pentru diferite cauze sau nu, sperăm să vizitați cea mai mare urnă măcar o dată. Și când ajungeți în fața ei să vă gândiți dacă vreți și puteți să donați 1 leu pentru copiii bolnavi de cancer. Nu pot să știu ce înseamnă acest leu pentru voi. Dar știu că pentru acești copii poate să însemne diferența dintre viață și moarte.

Iar cu 1 leu de la mine, 1 leu de la tine, 1 leu de la ea și tot așa putem să ajutăm niște copii să ajungă oameni mari. E simplu. Și ne e atât de la îndemână.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*