Nu cred

“Nu cred în acest proiect. Nu cred că leul meu chiar vă este de ajutor. Nu cred că o să strângeți banii. Nu cred că se poate face așa ceva în România. Nu cred că oamenii au timp de așa ceva. Nu cred în vise. Nu cred că oamenii se gândesc și la alții. Nu cred că o să-l construiți. Nu cred că vă pot ajuta. Nu cred că o să mi se întâmple mie ………………………………………………………………………..  ………Nu cred că mi se întâmplă mie așa ceva! Nu cred că lumea poate rămâne indiferentă! Nu cred că oamenii nu se gândesc și la alții! Nu cred că nu se poate! Nu cred că oamenii n-au timp sau bani! Nu cred că nu mă bagă nimeni în seamă! Nu cred că nu se găsește o soluție și pentru noi! Nu cred că nu vrea nimeni să ne ajute!”

Nu cred că trebuie să stăm cu mâna întinsă, ci să o întindem noi altora.
Nu cred că trebuie să așteptăm să ne fie rău ca să facem bine.
Nu cred că putem cere până nu suntem dispuși să oferim.
Nu cred că avem voie să nu facem nimic.

Nu cred că nu ai 1 leu de dat. Pentru acest proiect sau pentru oricare altul. Nu cred!

4 Comments

  1. Ma doare capul de atatia de Nu! Interesant ar fi sa faceti tot articolul cu cuvantul CRED..sa vedeti ce frumusete de articol ar iesi,magic si ar seta mintea cititorului spre CREDINTA ca ati si..reusit deja! Bucurati-va pentru VISUL vostru,Credeti si Mariti-va mereu si mereu energia pozitiva,doar asa veti atrage ceea ce va doriti! Cred in mine,in Dumnezeu si inmAretia Visului meu! Succes maxim si credinta puternica plus munca ,munca,munca!

  2. da. am auzit și eu cuvintele acestea. plus: nu am timp să mă ocup de așa ceva; nu cred că la noi se poate face ceea ce faci tu; nu merge, nu va funcționa; sunt altele mai grave de atât…
    apoi a venit gabriela și mi-a spus: i-am condus pe toți până la marginea pământului.
    și mi-a mai spus că vom alerga amândouă,împreună… și te-am privit din nou ca atunci, în februarie.
    eu pot. tu poți. noi toți ridicăm deja cărămizi cu sufletele noastre… cu fiecare leu și cu mâinile goale.

    și îți mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*