Jurnal: O nouă provocare – 100 de zile fără carne

Seara dinantea Zilei 1

Sunt genul DSBMBBS. Adică Decât Sărac și Bolnav Mai Bine Bogat și Sănătos. Cu alte cuvinte, dacă lucrurile ar putea fi perfecte în viața mea, zău dacă m-aș supăra. Tocmai de aceea, probabil, îmi și plac atât de tare provocările. Pentru că mă scot din “zona de confort” (notă către mine: într-o zi să scriu un articol despre zona de confort…ar trebui să iasă mișto). Și pentru că, o dată ieșit de acolo, pot să descopăr o grămadă de lucruri despre mine. Nu toate mișto, dar extrem de adevărate.
Așa că m-am gândit să mă înham și la provocarea asta. Știu că nu îmi va fi ușor. Dar în același timp sunt convins că va fi distractiv la final…sper.
Încep de mâine și vreau să pun pe hârtie cât mai multe însemnări din această experiență. Pentru mine…pentru voi. Aștept comentariile voastre….și încurajările, pentru că sigur voi avea nevoie de ele.
Let in begin!

Ziua 1

Ora 6:00 A sunat ceasul. Sunt buimac pe moment, mi se pare o zi ca oricare alta. Apoi îmi aduc aminte. Este prima zi din această nebunie  (oare peste 100 de zile o voi mai numi nebunie?). Și vreau să o încep cu o alergare. Îmi face bine.

Ora 6:45 E atât de plăcut în Herăstrău. Liniște, câțiva alergători, câteva veverițe. Multe ciripituri..a venit primăvara. Cât de greu o să-mi fie? Cât de irascibil voi deveni? Oare merită? Habar n-am, dar abia aștept să descopăr.

Ora 8:35 Iulia mi-a făcut o omletă din 3 ouă, cu niște brânzică și roșii lângă. DE-LI-CIOS! Să fie oare atâta de simplu? Nu cred…

Ora 10:30 Am trecut pe lângă o shaormerie…Neplăcut…Îmi venea să sar peste tejghea, să iau halca aia imensă de carnE și să fug cu ea. Dar n-am făcut-o. Tocmai am aflat răspunsul la întrebarea de mai devreme: n-o să fie simplu.

Ora 11:50 Citesc pe net că primele 7 zile sunt cele mai nasoale. Mamă, speram să fi citit primele 7 ore. Complicat….Dar, încerc să iau fiecare zi pe rând.

Ora 13:10 Mmmmm! Nu-mi vine să cred! Ce surpriză plăcută! LA asta chiar nu mă așteptam…oare ce or fi pus în acest hamb

Mda…îmi trebe o altă provocare….

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*