Întrebări incomode cu Cel Mai Bun Tată

În cei aproape 5 ani de când sunt părinte, dacă am învățat ceva, am învățat că este foarte mișto să ai copii. Nu-mi închipuiam cât de mișto poate să fie. La fel cum nu mi-am închipuit vreodată cât de greu poate să fie.
Și toată lumea îți povestește cât de minunat este totul. Despre cât de greu, mai puțin, că, na, trebuie să proiectăm o imagine idilică a familiei, nu? Eu zic că nu. Eu zic că trebuie să povestim despre toate aspectele vieții de părinte. Căci altfel, dacă ne uităm pe rețelele sociale unde toată lumea arată spectaculos, are copiii perfecți, care dorm și ascultă tot ce li se spune și apoi ne uităm în ograda noastră unde totul este oricum, numai perfect nu, înnebunim.
Așa că m-am gândit să încerc să fac un serial online în care să povestesc despre viața de părinte așa cum e ea: cu lucrurile frumoase, cu cele mai puțin frumoase, dar și cu cele care îți testează nervii, după ce ai depășit demult orice limită de care te credeai în stare.
Serialul se intitulează Întrebări incomode cu Cel Mai Bun Tată și este…vă las pe voi să descoperiți de mâine cum este. Mâine pe la prânz, lansez episodul pilot. Apoi, mai vedem. IMG_1973
Sper să vă placă. Eu m-am distrat la filmare și din ce am văzut montat până acum, mi-a plăcut. Dar, na, eu sunt tot ăla care crede despre el că e semi-superb, așa că nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. Uitați-vă mâine sau în weekend și povestim după aceea ce și cum.
Până atunci, dacă vreți să îmi trimiteți o întrebare incomodă la care să răspund în episoadele viitoare o puteți face în pagina Întrebări incomode din meniul principal.
Mă vedeți mâine! 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*