Eu ce cred ca se va intampla anul viitor in Romania?

Maine incepe un eveniment foarte drag mie. Un eveniment cu previziuni despre Romania anului 2015, cu multe rasete, probabil si cu ceva lacrimi si cateva discutii aprinse. Si cu multi oameni frumosi.
Si da, e un eveniment pe care il facem noi, dar asta nu-l face mai putin misto.
In aceste ultime luni, in timp ce invitam diferite personalitati sa fie speakeri, cativa m-au intrebat ce cred eu ca se va intampla anul viitor in Romania. In majoritatea cazurilor, raspunsul meu standard a fost “din fericire, eu sunt doar organizator, asa ca nu trebuie sa stiu acest raspuns”.
Acum, mi se pare ca nu e corect ca eu sa ma fofilez. De aceea am hotarat sa va spun in cele ce urmeaza ce cred eu ca se va intampla cu siguranta anul viitor in Romania…cu familia mea. Ia sa vedem:

Anul viitor mutzunachii din casa vor deveni suficient de numerosi cat sa puna bazele unui sindicat. Apoi vor intra in greva, acuzandu-ma de conditii inumane de locuit si uite asa o sa ajung eu sa dorm in locul lor in cortul din casa.

Anul viitor cortul din casa mea nu va disparea. Decat daca ne vom dori “cu totii” un cort mai mare.

Anul viitor colegii mei de la birou ma vor intreba socati de ce nu inchid usa cand merg la baie. Cu aceasta ocazie eu voi descoperi ca: a. de regula exista o usa la baie si b. chiar sta inchisa!

Anul viitor vom zugravi toti peretii apartamentului. In luna martie. Si-n iunie si sfarsit de septembrie. Culorile pe care Mark le foloseste in mazgaliturile picturile sale ies in evidenta mult mai bine pe un background alb, imaculat.

Anul viitor, dupa 432 de zile consecutive cu minim 2 vizionari zilnice, Mulan, printesa razboinica, se va sinucide in primele 3 minute ale desenului animat. Iar hunii vor renunta la statutul de popor migrator, pe motiv ca ei nu mai ajung niciodata la Dunare daca tre sa cucereasca China la infinit.

Anul viitor de ziua mea Mega Image imi va face cadou un card de discount valabil in toate cele peste 700 de magazine de pe strada mea.

Anul viitor Oficiul National de Statistica va demara un recensamant oficial pentru stabilirea numarului exact de excavatoare din casa noastra.

Anul viitor imi voi putea construi orice piesa de mobilier din lego. De fapt asta pot s-o fac de vreo 2 ani incoace, dar mi-e asa de drag sa m-apuce transpiratiile de nervi si panica prin IKEA ala, incat nu ma lasa inima.

Anul viitor voi avea a 7-a ocazie din cele 20 sa ma gandesc cu cel mai mare drag catre toti cei care mi-au recomandat sa merg pe mana francului elvetian. Bineinteles, si mamele lor cu tot cu decedati vor fi in gandurile mele.

Anul viitor o sa citim mai mult. Cartile lui Telespan, Rotar sau Tanase vor fi un deliciu. Pentru cei care le vor citi, in timp ce noi ne vom delecta cu niste personaje la fel de complexe si bine conturate din seria “Topsy & Tim”.

Anul viitor vom pune deoparte. Si de alta a sufrageriei una sau multe plante.

Anul viitor vom rade la fel de tare si de mult. Mai ales de noi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*