Cum ar fi…?

Cum ar fi să vezi o știre peste câțiva ani la televizor despre construcția primului spital de oncologie pediatrică din România și să șții că o cărămidă a fost așezată acolo datorită ție?
Cum ar fi să mergi în străinătate și să povestești oamenilor de acolo că noi, românii, am construit cu puterile noastre, mână de la mână și ban de la ban un astfel de spital?
Cum ar fi să te întâlnești la un moment dat cu un copil pe care nu îl cunoști dar care să ajungă să-ți povestească despre el și despre cum s-a vindecat la acel spital, iar tu să zâmbești fericit știind că i-ai fost alături?
Cum ar fi să ajuți astăzi un copil pe care nu îl cunoști, care poate nici nu s-a născut încă?

Cum ar fi să poți face toate acestea doar cu 1 leu? Ar fi și este simplu. Căci asta facem (noi toți, mulți) la Asociația 1 Leu: strângem leu cu leu banii necesari acestei construcții. Banii pentru un spital aici, la noi în țară, unde copiii noștri să se poată vindeca de cancer. FACEBOOK PROFIL
Știm că dacă nu ai donat până acum este pentru că încă nu ai auzit de acest proiect sau nu crezi în el. Și nu fiindcă nu ai putea dona 1 leu. Știm și de aceea încercăm în fiecare zi să facem lucruri care să te convingă.
Uite, de exemplu, sâmbătă pe 4 iulie organizăm “Alerg pentru spitalul copiilor” în 12 orașe simultan: Brașov, Bacău, Brăila, București, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Sibiu, Vaslui, Timișoara, Moinești, Ploiești. E un eveniment lunar la care vin tot mai mulți oameni pentru un motiv simplu: să le arătăm copiilor care se luptă cu această boală cumplită și părinților lor că nu sunt singuri și că se pot baza pe oamenii de lângă ei, cunoscuți sau nu. Căci e o luptă tare grea și e nevoie de fiecare pentru a izbândi.

Cum va fi când vom fi construit spitalul? Va fi bine! Va fi frumos! Și cel mai important, va fi sănătate pentru copiii noștri!

Dă-mi 1 leu, te rog! Și hai să-l transformăm împreună într-un spital!

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Eu alerg, tu alergi, noi donăm, ei sunt fericiți! | BLOG D'AGATHA
  2. Alerg pentru Spitalul Copiilor! Unde Iesim in Mures?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*