Cat mai costa un cadou azi?

Pentru ca a-nceput sezonul Sarbatorilor de Iarna si pentru ca am o familie foarte numeroasa si extrem de multi prieteni care, sunt convins, abia asteapta sa ma ingroape in cadouri, am studiat indeaproape ofertele existente pe piata. Si m-am gandit ca ar fi frumos din partea mea sa impart si cu voi o parte din cele mai bune ponturi de care am aflat.

Daca ai vreo 1,000 de lei poti cumpara un LED TV foarte bun. Si daca ai ratat promotia de Black Friday, de al doilea Black Friday, de Orange Wednesday sau de “nu vindem nimic asa ca ne-am dat chilotii jos” Day, nu dispera! Oferta de Craciun se va finaliza….ce zi e azi?…… undeva spre Paste.

Daca ai vreo 500 de lei poti cumpara un telefon. Dar obligatoriu sa iei smartphone. Nu de alta, dar ar fi frumos sa-i ajuti si tu pe oamenii aceia simpli de la Facebook si Google sa poata raporta venituri si trafic in crestere.

Cu vreo 300 de lei, daca esti barbat, poti cumpara un ceas doamnei. Neaparat sa aiba cronometru. Pentru ca atunci cand ea zice “Sunt gata in 5 minute” pac! tu ai dat drumul la cronometru, sa nu existe discutii dupa. Atentie! Ti-as recomanda sa iei de la inceput multe baterii. Daca doamna ta seamana macar un pic cu sotia unui var de-al treilea de-al meu, e bine sa stii ca bateria se consuma foarte repede cand ceasul sta mai mult cu cronomentrul pornit.

Cu 150 de lei poti face cadou o sticla de vin foarte bun. Recomandarea mea este ca aici sa nu tii cont de recomandarea mea. Eu si vinul suntem ca sotia varului de mai sus cu punctualitatea.

Daca ai vreo 50 de lei poti cumpara un film frumos pe DVD pe care sa il priviti in noptile lungi si geroase de iarna. Asta daca nu esti cumva unul dintre cei 7 romani care inca n-au vazut Singur Acasa pe Pro Tv. De cel putin 5 ori.

Cu vreo 30 de lei poti face cadou o carte. Stiu eu vreo 2 autori romani foarte misto: Petronela Rotar si Adrian Telespan. Ma rog, ea e genul care da tot din casa, el este foarte descriptiv cand povesteste despre….despre! Dar amandoi scriu foarte foarte bine.

Daca ai, de exemplu, 13 lei te poti duce la Mall Baneasa sa iti iei un kurtos kalac delicios. Si daca ajungi pe-acolo, intreaba de Alex…Asta n-o sa te ajute la nimic, dar n-ar fi super tare sa trec si eu si sa zic “Salut, sunt Alex, m-a cautat cineva?”!!!

Iar cu 1 leu..cu 1 leu nu poti cumpara mai nimic. Dar, paradoxal, iti ajunge 1 leu ca sa faci, poate, cel mai frumos cadou din viata ta. Pentru ca atat ii trebuie lui Tudor de la tine: 1 leu! Cu 1 leu de la tine, unul de la altcineva si tot asa, Tudor si parintii lui pot indrazni sa viseze la o viata mai buna.

Asa ca, te rog eu frumos: tine-ti banii ca sa poti lua cadouri multe si frumoase pentru cei dragi. Iar mie…mie da-mi 1 leu pentru Tudor!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*