A fost descoperit un nou virus. E groasă rău!

Un nou virus face ravagii printre oameni și nimeni nu știe cum să-i dea de cap. De fapt, problema cea mai mare nu este că nimeni nu știe cum să-i dea de cap, ci că nimeni nu pare să vrea să-i dea de cap.
Virusul poartă denumirea latineasă de Te mănâncă- n curus vorbitus, ai, n-ai treabulum cu subiectus sau, în unele regiuni, Comentarium nepotrivitus infinitus, iar boala gravă pe care o declanșează, nominalizată deja ca fiind cea mai periculoasă boală aînceputului de secol și chiar mileniu, se numește PĂREROLOGISM CORNIC ACUT.

Specialiștii se tem de o pandemie la nivel mondial, căci virusul pare să se răspândească cu repeziciune prin social media, până în acest moment nefiind găsit niciun antidot.
Problema cea mai gravă este că, o dată dobândit virusul și declanșat Părerologismul, cei infectați devin pseudoexperți în TOT: de la cazuri simple de cunoscători în fotbal, politică internă sau mașini, s-a ajuns cu o viteză pe care nimeni nu și-a putut-o închipui, ca aceiași oameni să devină versați în fizică cuantică, politică externă, macro și micro economie și toate celelalte. Plus doctori docenți în medicină tradițională și/sau alternativă și chiar în negarea medicinei în totalitate.

Ceea ce pare mai periculos este faptul că acest “te mănâncă-n curus” pare să sălășuiască în stare latentă în absolut toți oamenii, având doar momente diferite de declanșare.
Printre simptome se remarcă:
– Nevoia compulsivă de a-ți impune propriul punct de vedere
– Grandomanie
– Obligativitatea batjocurii celor care au altă părere
– Neacceptarea unei alte păreri, chiar în ciuda unor dovezi irefutabile
De asemenea, se remarcă în fiecare zi creșterea violenței verbale și, uneori, și a celei fizice, atunci când acești bolnavi de Părerologism Cronic Acut se întâlnesc între ei sau, Doamne ferește, nu le sunt urmate cu strictețe povețele înțelepte sau, așa cum le denumesc englezii, their shitty advices.

Atenție! Dacă citești ceva ce nu-ți convine și simți cum te ia cu transpirații, cum nivelul nervilor îți crește peste niște limite normale, aparent fără motiv, dacă simți că explodezi în caz că nu răspunzi în secunda următoare, pentru ca apoi să stai ca vrăjit în fața ecranului, rozându-ți unghiile în așteptarea unui răspuns aprobator sau a unei păreri diferite – declanșatoare automată a Jihadului, înseamnă că e nasol. Pentru tine, că de ceilalți oricum te doare-n curus.

Așa că fă bine, închide orice device și fugi în parc, la soare, bucură-te de lucrurile reale și încearcă să te preocupi mai degrabă de problemele TALE. E mult mai sănătos pentru toată lumea.

E groasă, fraților! Și e peste tot!

Sursa foto: http://www.dailymail.co.uk/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*