15 combinații care pot f$#e o partidă de sex între părinți

1. Tatăl vrea, mama vrea, copilul nu vrea s-adoarmă.

2. Copilul doarme, tatăl vrea, mama doarme cu mult înaintea copilului.

3. Copilul doarme, mama vrea, tatăl vrea, organul nu vrea. (auzită la vărul vecinului unui fost coleg de liceu…nu cred că-i adevărată.)

4. Copilul doarme, toată lumea vrea dar uite că-ncepe Barca – Real și sex parcă s-a mai făcut și, cu voia lui Dumnezeu, o să se mai facă.

5. Copilul e în parc, mama e la duș, tatăl e la duș, apa caldă nu mai e la duș pentru că cineva a uitat să plătească factura.

6. Copilul e în parc, tatăl e dornic, mama e dornică și ea, imediat ce termină discuția cu prietenele pe whatsapp.

7. Copilul e la joacă, mami îl anunță pe tati că și ea are chef de joacă, tati o întreabă dacă preferă tabinet sau macao. Tati rămâne cu gluma lui proastă la care râde singur în hohote.

8. Copilul e plecat, tatăl e dornic, mama e dornică, copilul vecinilor e și el dornic să tragă cu ochiul pe geam.

9. Copilul e la școală, mama are chef, tatăl are megacheCrampă! Aoleo, crampăăăăă!

10. Copilul s-a culcat, tatăl o așteaptă pe mamă, mama apare îmbrăcată super sexy cu portjar pantalonii bagabonții cu Bambi, ciorapi mătăsoși groși de lână și cea mai mulată urâtă bluză existentă. Plus mucioasă.

11. Copilul e plecat, tati apare gol în fața lui mami, mami îl întreabă dacă așa se joacă tabinet sau macao. Tati se uită ca prostu’ cum mami râde singură în hohote la gluma ei de cacao.

12. Copilul nu e, mama e goală, tatăl e gol, bunica apare și ea pe-acolo (îmbrăcată, din fericire) că „s-a gândit să le facă o surpriză”.

13. Copilul nu e, mami e încinsă, tati e încins, plita pe care se așează tati cu curu’ e și ea, din păcate, încinsă.

14. Copilul a adormi, ba n-a adorm, ba uite că totuși a ad, Nu, n-a adormi, Ba da, acum chiar Nu, n-a adormit, cui dracu-i mai arde de f*&^t în condițiile astea?

15. Copilul e în tabără 3 zile, mama e în pat, tatăl e și el în pat cu febră 40. Hai las-o dreacu’ de ghinion!

 

Sursa foto: http://www.quickmeme.com

7 Comments

  1. Stai sa vezi cu 3 cum e. Numărăm în gând cele 478 de zile câte au mai rămas pana la intarcarea mezinei, ca s-o întindem și noi 3 zile la Amsterdam :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*