14 explicații perfect logice pentru energia unui copil de 4 ani

1. La naștere doctorul i-a băgat niște baterii în …. partea posterioară, baterii reîncărcabile pe bază de energie solară.
2. Prezicerile celor 3 ursitoare invitate la botez și recompensate pe bază de factură emisă de firma Mutzunachi SRL chiar au fost pe bune.
3. Soacra ta îi strecoară pe ascuns câte un măr, un morcov sau un energy bar.
4. Nu e om, e reptilian.
5. Tu, fiind suspect de meningită când erai mic, ai rămas cu o sensibilitate la efort.
6. Mama copilului te droghează pentru a fi lipsit de energie și a te simți vinovat. Apoi, în compensație, te târăște la spectacole de balet sau muzică de cameră.
7. Copilul este de fapt o armă secretă a armatei americane, iar tu doar un amărât de cobai.
8. Copilul este urmașul lui Lance Armstrong. Și nu mă refer aici la pedalat.
9. Faimoșii cercetători turkmeni au descoperit o legătură clară de inversă proporționalitate între energia copilului și cantitatea de broccoli ingerată de tată.
10. Chuck Norris e cumva implicat în această afacere.
11. Fără să știi sau să vrei, ești parte a unui reality-show care se numește “Poftiți pe la noi să-l vedeți pe tata îngenuncheat”
12. Când ți-ai dorit un copil plin de energie, ai uitat să definești noțiunea de “plin”.
13. Alți cercetători faimoși, și anume economiștii greci, au estimat corect că energia produsă de un copil nu va fi niciodată mai mare decât ceea ce poate să suporte familia acelui copil.
14. Ca tată, faci toate acestea având convingerea că atunci când va deveni o personalitate și va lua un premiu, in speech-urile sale nu va uita niciodată să menționeze pe cea mai importantă persoană din viața sa, cea care i-a fost mereu alături încă de la început: iubita lui soție.

Oricare dintre explicațiile de mai sus mi se pare mai plauzibilă decât posibilitatea ca, pur și simplu, asta să fie energia (inepuizabilă) a unui copil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*