11 dovezi că sunt un Sfânt

1. Sunt genul econom, nu mă ating de conopidă și broccoli, lăsând generațiile viitoare să se bucure de aceste mizerii bunătăți.
2. Nu vorbesc urât decât atunci când înjur ca la ușa cortului.
3. Îmi încurajez mereu colegii de la birou cu expresii gen “Dacă nu poți tu, găsim extrem de repede pe altcineva care poate” sau “Și copilul meu de 4 ani ar face asta mai bine ca tine!”.
4. Când nu se mai găsește nimeni altcineva (mamă, bonă, bunici, mătușă, vreun necunoscut de pe stradă), n-am nicio problemă să stau doar eu cu copilul chiar și 12 minute legate.
5. M-am născut cu talent pentru baschet. Și voi muri cu speranța…pardon, ca o speranță.
6. Cu banii oferiți am ctitorit cel puțin 10 lăcașuri Mega Image.
7. Cred în lucrurile evidente: Jordan a fost mai bun ca LeBron, Messi e mai bun ca Ronaldo și nici măcar Tata Puiu nu mai poate rata calificarea la Euro 2016, acolo unde merg două treimi din țările continentului.
8. Nu beau alcool și nu fumez. Dar beau cola și mănânc carne, ceea ce în ziua de azi sunt considerate păcate mult mai mari.sfânt
9. Mă spăl în fiecare zi, ceea ce acum 30 de ani părea foarte improbabil.
10. Nu mă interesează laudele, motiv pentru care mi-am făcut un blog și postez zilnic pe Facebook.
11. Conduc cu mult respect și deosebită frică față de toți tâmpiții din trafic.

Tuturor celor care mi-ați urat deja diferite chestii mișto, vă mulțumesc frumos.
Tuturor celor care mi-ați urat deja în gând diferite chestii “mișto”, să fiți sănătoși și, pentru că e o zi de sărbătoare și frumos e să întorci și celălalt obraz, vă urez să vi se întoarcă înzecit.
Tuturor care ați uitat să-mi urați ceva, nu e nicio problemă, știți că nu sunt genul ranchiunos care să vă noteze pe fiecare în parte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*