100 de lei

Peste 5 ani cand Horia impreuna cu tatal si cei 2 frati ai sai vor merge sa vada echipa Romaniei jucand pe Arena Nationala, vor cheltui 100 de lei pe 4 bilete.

Iar peste vreo 12 ani, Horia va chiuli intr-o zi de la scoala impreuna cu 2 colegi pentru a merge la film si a vedea Star Wars: Episode IX. Cu 100 de lei isi vor lua 3 bilete, plus cate un meniu de Popcorn + Cola fiecare.

Cand, peste vreo 16 ani, isi va face in sfarsit curaj sa o invite sa iasa cu el pe fata de care in secret va fi deja indragostit de vreo 12 luni, iar ea va accepta, va fi cel mai fericit om din lume. Si se va prezenta regulamentar sa o ia de acasa, imbracat si mirosind frumos, avand in mana un superb buchet de flori. Care il va fi costat 100 de lei.

Peste 22 de ani poate va termina facultatea. Si, alaturi de colegii sai, vor da fiecare cate 100 de lei pentru a-si organiza cea mai tare petrecere de sfarsit de facultate organizata vreodata. Unde vor rade mult, vor plange si mai mult si isi vor promite ca vor ramane prieteni toata viata.

Peste 30 de ani intr-o seara, Horia al nostru, acum casatorit si cu 2 copii acasa, se va opri la pizzeria favorita a familiei unde va plati 100 de lei pe 3 sau 4 pizza pe care le va duce acasa, spre bucuria tuturor.

Iar peste vreo 35 de ani, cand parintii lui isi vor aniversa multi ani de casnicie, Horia si fratii sai vor da fiecare 100 de lei pentru a cumpara un tort imens pe care vor scrie “La multi ani! Va multumim pentru tot! Va iubim, Vlad, Calin & Horia!”

Si poate, cine stie, la un moment dat in viata lui Horia va decide ca si-ar dori sa ajute pe altcineva cu 100 de lei.

Pana atunci insa, Horia are nevoie de 100 de lei.

100 de lei de la tine. 100 de lei de la mine. Si 100 de lei de la multi altii. Atat valoreaza o tura de Herastrau alergata in beneficiul lui Horia pe 26 iulie.

Si daca 100 de lei ti se pare o suma mare (pentru ca nu este o suma mica) ii sunt la fel de folositori 17, 39 sau 53 de lei. Sau orice alta suma. Sau un mail, un share, sau povestea lui spusa de tine altcuiva.

Pentru ca atat de multi oameni s-au implicat in acest eveniment, ajutandu-l pe Horia in multe feluri diferite, am reusit sa strangem pana azi, 20 iulie, peste 100 de ture donate. Asta inseamna 10,000 de lei!!! Cred si sper ca putem mai mult!

Ca orice om, Horia are dreptul la o viata lunga si frumoasa. Noi, toti ceilalti, cred ca avem obligatia sa incercam sa nu lasam niste bani sa-i stea in cale.

Pe 26 iulie Alerg pentru Horia! Hai si tu!

1 Trackback / Pingback

  1. Ce mi-a plăcut săptămâna trecută (28) | Martie din Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*