10 posibile definiții ale parentingului

1. Parentingul este o chestie ușoară atunci când nu e grea tot timpul.
2. Să fii părinte e ca atunci când faci prima oară baie în mijlocul oceanului, tu habar neavând să înoți și tocmai s-a pornit și cea mai a dreacu’ furtună.
3. Parentingul este ca săptămâna de lucru: muncești cinci zile la birou, în a șasea muncești acasă și când să te odihnești și tu e iarăși luni.
4. “Să fii părinte este cea mai mișto chestie din lume” îți va spune orice părinte al cărui copil e pe cale să se întoarcă de la bunici, unde a stat trei luni.
5. “Parentingul este plin de provocări” va spune un părinte unor viitori părinți pe care îi vede căcați pe ei de frică și pe care nu vrea să îi traumatizeze și mai tare, dar nici nu vrea să-i mintă.
6. Parentingul este ca atunci când îți iei carnetul de conducere al mașinii și te urci pentru prima oară la manșa avionului.
7. Parentingul durează toată viața, dar măcar e greu.
8. Parentigul înseamnă lacrimi: de bucurie, de nervi, de nesomn, de nervi, de bucurie c-a făcut 18 ani și-a plecat de-acasă.
9. “Să fiu părinte este ceea ce mi-am dorit toată viața” îți vor spune majoritatea părinților. După care, tot ei vor continua: “Ce-o fi fost în mintea mea?”
10. Parentigul este să facem bine ca să nu fie rău, duamne ajută la toată lumea cu sportul sau cu alt talent și speranța moare ultima pentru o cameră cu baie proprie la azil.

sursa foto: https://www.we-online.com/web/en/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*