De ce ar trebui să râzi mult când ești părinte?

1. Ca să nu plângi. Mult.
2. Pentru că atunci când spui că ai nevoie de 30 de minute de pauză și copilul spune că înțelege, iar apoi vine din 30 în 30 de secunde să-ți mai povesteacă ceva, nu are cum să nu te pufnească râsul.
3. Pentru că, în realitate, e super funny să încerci să faci sex, ca iepurii, pe fugă și mereu speriați că ați putea fi surprinși.
4. Pentru că e greu să-ți ții o față serioasă când copilul plânge cu sughițuri pentru că i-a căzut înghețata pe jos. A doua oară în aceeași zi.
5. Pentru că poți alege să râzi sau să tai în bucățele mici – mici neorocitele alea de șireturi, căci cât, Doamne, iartă-mă, de complicat poa’ să fie să le legi?
6. Ce altceva ai putea face când rogi copilul să fie atent să nu calce în singurul rahat de pe stradă, iar el nu-l ratează cu niciunul dintre pantofi?
7. Ar fi păcat să nu o faci când îți vezi băiatul că stropește cu jetul de pipi nu doar colacul, ci și vasul toaletei, peretele din lateral și sulul de hârtie igienică.
8. Căci nu te-ai gândit niciodată ce tehnici de negociere va trebui să aplici pentru a-l convinge să facă un duș seara.
9. Căci chiar e funny să-l vezi ieșind din baie, după ce s-a spălat singur, la fel de negru cum a intrat.
10. Ca să nu înnebunești. Repede.
11. Cum să nu râzi când vezi că orice spui îl enervează? Orice!
12. Pentru că e distractiv să vezi cum unui copil îi este o foame de lup sau este complet sătul, în funcție de ce îi spui că are de mâncare.
13. Pentru că nu ai tu atâta putere de a refuza, câte argumente are el să te convingă că e musai să-i cumperi jucăria pe care și-o dorește.
14. E foarte greu să-ți ții o față serioasă când el stâlcește cuvânt după cuvânt după cuvânt.
15. Pentru felul în care spun ei că s-au certat definitiv (a câta oară??) cu nu-știu-ce prieten care a făcut nu-știu-ce chestie de neimaginat.
16. Pentru că tu te chinui să le iei vreo chestie super tare și scumpă, iar ei se bucură la o jucărie de 2 lei din parc, care se și strică în 10 minute.
17. Pentru că le ia o veșnicie să se îmbrace.
18. Pentru că și după o veșnicie de îmbrăcat, tot au uitat să-și pună o șosetă sau pantalonii.
19. Pentru că lucrurile foarte grele par mai ușoare atunci când alegi să râzi de ele.
20. Ca să nu fugi. Departe.

Sursa foto: https://www.redbookmag.com/

2 Comments

  1. Salut, Alex! 😀 Mi-a parut bine sa te ascult aseara la lansarea Domnicai. Intamplarea face ca fix ieri dimineata sa-ti fi descoperit blogul, ce tare ca am avut ocazia sa te ascult si in carne si oase in aceeasi zi. Un weekend fain sa ai! 😉

    • Hey, Ioana, mersi că mi-ai scris. 🙂 Sper să găsești lucruri care-ți plac pe aici și să mai revii din când în când. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*