Voi ce le dați copiilor să mănânce când nu gătiți?

– Hey, noi suntem LifeBox și vrem să îți propunem o provocare.
– Ok.
– Îți trimitem timp de o săptămână mâncare pentru copilul tău și scrii un articol despre asta.
– Ăăăă….știți, copilul meu mănâncă foarte puține lucruri și majoritatea sunt gătite de maică-sa.
– Bine, noi tot am vrea să încerce produsele noastre. Suntem convinși că o să-i placă.
– Ok, hai să încercăm.

Noi, Mark și cu mine, suntem niște norocoși din foarte multe puncte de vedere, unul dintre ele fiind că Iulia știe să pregătească niște feluri de mâncare și niște prăjituri de te lingi pe degete. Și le prepară suficient de des. Ok, nu atât de des pe cât ne-am dori noi, adică zilnic. ☺

Așa că mereu ne stresăm (și când spun “ne”, vă rog să înțelegeți că Iulia se stresează ☺ ) ce o să mănânce Mark în zilele când nu apucă ea să gătească.
Recunosc că am acceptat invitația celor de la Lifebox, făcută o dată cu lansarea LifeBox Kids, cu scepticism, dar apoi m-am gândit că un feedback onest nu poate decât să îi ajute. Așa că iată feedback-ul familiei Zamfir (pe scurt):

“E foarte mișto ideea, aceea de a-ți furniza meniul complet pentru întreaga zi pentru copilul tău.” – Alex

“ Mâncarea lor chiar e foarte bună.” – Iulia

“Da, asta îmi place.” – Mark, încercând diferite gustări sau feluri principale, cum ar fi: niște paste, o pastă de brânză în combinație cu ouă de prepeliță, o plăcintă cu brânză dulce și sărată, însiropată în sirop de arțar, un pește sau o friptură.

Feedback-ul pe lung arată cam așa: oamenii livrează dimineața devreme, începând cu ora 06:00 și până la ora 10:00. Meniul este unul echilibrat, dezvoltat de un nutriționist certificat în obezitate infantilă împreună cu un chef bucătar. Și chiar este gustos. Ok, asta o spune parțial Mark, pentru că el a încercat doar unele dintre produse, ceea ce e o mare realizare pentru el. Și o spun și părinții lui Mark, care amândoi sunt destul de pretențioși la mâncare.

Cu un aport caloric de 1000 sau 1500kcal, cu 3 mese principale + 2 gustări, cu meniu variat de la o zi la alta, un meniu ce nu se repetă timp de 21 de zile, LifeBox Kids este o opțiune extrem de bună, de sănătoasă și de luat în considerare pentru zilele în care nu aveți cum să le oferiți copiilor mâncare gătită acasă.

Bonus: LifeBox ne oferă posibilitatea să reciclăm ambalajele din plastic în care este livrată mâncarea chiar prin intermediul lor, ceea ce mi se pare o idee super tare! Îți aduc mâncarea astăzi, iar când vin cu meniul de mâine, poți să le dai caserolele goale și ambalajele din ziua anterioară. Cool!

Deci, da, încrederea oamenilor de acolo în produsul lor este justificată. Și vom mai comanda fără rezerve de la ei meniul LifeBox Kids. Căci și dacă nu îl mănâncă Zamfir cel mic, îl va mânca cu plăcere celălalt copil al familiei Zamfir, ăla de 41 de ani. ☺

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*