Vino cu părinții să susții România la handbal!

Tata și-a dorit de când eram mic să joc rugby. De aceea n-a mirat pe nimeni când m-am apucat de baschet. Dar rugby-ul a fost și este un sport care îmi place mult și pe care îl urmăresc cu plăcere.
Ani la rând m-am uitat cu tata la televizor la Turneul celor 5 Națiuni (devenit ulterior Turneul celor 6 Națiuni). Și apoi, în februarie 2008 am reușit să-i ofer un moment (sper eu) de neuitat: am fost împreună la un meci Franța – Anglia pe Stade de France. A fost, de fapt, un weekend întreg doar eu cu tata. Habar n-am ce-am povestit, știu doar că mereu îmi amintesc de bucuria noastă de acolo, de pe stadion. Și acum, mai nou, mergem toți 3 (Mark cu tata și cu mine) pe “Arcul de Triumf” la vreun meci de rugby. Nu, probabil că nici Mark nu va juca rugby, dar asta nu înseamnă că nu reușim să ne creăm niște amintiri frumoase.

Căci sportul are această putere, de a aduce împreună suporterii, de a le crea niște amintiri de neuitat (atât la victorii, cât și la înfrângeri). Iar atunci când poți împărtăși aceste momente cu cineva apropiat, cineva din familie, sentimentul este și mai plăcut.

Duminică, la Cluj – Napoca, naționala de handbal masculin a României își începe drumul spre ceea ce sperăm să fie vârful ierarhiei mondiale. Locul în care am mai fost și de care ne e atât de dor să fim din nou. Iar premisele sunt foarte promițătoare, căci la cârma naționalei a fost adus Xavier Pascual, unul dintre cei mai buni tehnicieni ai momentului și antrenorul echipei Barcelona.
Sigur, misiunea este una extrem de grea căci întâlnim Polonia, deja o forță mondială. Dar, dacă vrei să fii printre cei mai buni, trebuie să te lupți cu cei mai buni.

Federația Română de Handbal a demarat inițiativa “Haideți cu părinții la meci!”, prin care puteți achiziționa 3 bilete la prețul de 2 la meciul de duminică, indiferent de categoria aleasă sau de vârsta spectatorilor.
Iar eu, cu ajutorul lor, al celor din Federația de Handbal, vă ofer șansa să câștigați un astfel de pachet de 3 bilete, ca să mergeți să vedeți pe viu naționala de handbal masculin a României.
Tot ce trebuie să faceți este să postați în comentariile acestui articol un moment de care vă amintiți cu drag când i-ați invitat pe părinții voștri undeva (la sport, la teatru, la cină, la o plimbare în parc). Puteți comenta până mâine (joi, 3 noiembrie) orele 18, iar apoi juriul (format din mine ☺ ) va vota cele mai frumoase 2 povești pe care le va răsplăti cu câte un pachet de 3 bilete pentru meciul de duminică de la Cluj-Napoca.

Părinții noștri au trăit momentele de glorie ale handbalului masculin românesc. Acum aveți șansa să le oferiți posibilitatea de a vedea pe viu și renașterea unei mari echipe. Și, mai important, aveți șansa să faceți ceva minunat împreună. Știți la fel de bine ca mine ce importante ne sunt amintirile dragi.

Deci…ce amintiri frumoase aveți cu ai voștri?

2 Comments

  1. Pacat ca e la Cluj 🙁 I-as fi oferit tatalui momente frumoase, asemenea celor oferite de el cand ma lua cu el la meciurile lui Dinamo, pe Stefan cel Mare.

  2. Pacat ca e la Cluj 🙁 I-as fi oferit si eu lui tata o astfel de atmosfera. O sa imi povestesc amintirile mele deoarece mi-au adus un zambet pe buze: tata are doar fete si fiind mare fan dinamovist, ma lua cand eram mica la meciurile de pe Stefan cel Mare. Ma imbraca mama de parca ma duceam la cine stie ce serata si eu asistam la infruntarile echipei cu Raducioiu, Lupescu&co impotriva celorlalte echipe. Tin minte cum imi spunea tata sa imi pun mainile la urechi la injuraturile suporterilor cand rata echipa, de parca nu mai ajungeau in felul acela la mine 🙂 Tata mi-a insuflat iubirea pentru fotbal si pentru echipa Dinamo si pretuiesc toate momentele petrecute atunci impreuna..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*