Top 10 replici părintești banale care uneori sună foarte, foarte aiurea

Alex Filip m-a sunat serile trecute și mi-a dat ideea acestui top, povestindu-mi și două expresii auzite de el, care se regăsesc pe primele 2 locuri. E adevărat, sunt replici pe care le folosim toți părinții, în mod natural, dar care atunci când le auzim la alții, mai ales scoase din context, sună extrem de aiurea. Ziceți și voi:

Locul 10: Un tată care a întârziat foarte mult să-și ia copilul de la grădiniță îi spune educatoarei: Nu pot să cred! E prima oară când mi se întâmplă așa ceva!

Locul 9: Educatoarea de mai sus, cu un zâmbet blajin, îi răspunde tatălui: Nicio problemă, la mine nu e prima oară, sunt obișnuită.

Locul 8: Tatăl, extrem de competitiv, jucându-se cu copilul pe computer, spune transfigurat: Te bat de-ți sună apa-n cap!

Locul 7: Mama la cumpărături de cizmulițe cu băiețelul ei, încercând, ca orice părinte, să vadă unde ajunge degetul cel mare de la picior, întreabă: Ai băgat-o până la capăt? Că nu simt nimic.

Locul 6: Un tată îi povestește altui tată că fata sa nu face niciodată ce și-ar dori el. Cel de-al doilea îi dă un sfat: Încearcă s-o păcălești cu niște bomboane. La mine funcționează de fiecare dată.

Locul 5: Copilul vrea să se joace de-a doctorul. Tatăl întreabă: Iar ne injectăm?

Locul 4: Mama, plictisită să-l aștepte pe copil să-și ia la revedere de la toți copiii din locul de joacă: Ai terminat?

Și Top 3:
3. Tatăl cu fetița la cabinele de probă. Tatăl ia o fustă probată deja și se duce la o vânzătoare: E prea largă, aveți ceva mai strâmt?
2. Mama, înfofolindu-l pe copil în timpul iernii, stresată că acesta va respira prea mult aer rece: Trage pe nas!
1. Mama stând la baza toboganului, așteptându-l de prea mult timp pe ăla mic să se dea: Hai odată! Dă-ți drumul mai repede!

Mersi, Alex! ☺

Sursa foto: www.yahoo.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*