O poveste (i)reala despre alimentatie

Aceasta este o poveste adevarata. Din pacate. Relatata de minunatii doctori de la un spital de copii din Bucuresti.

“Intr-o zi apare in camera de garda o doamna cu un bebelus de 6 luni care plangea in hohote, avand o burta imensa, cat un pepene, gata sa explodeze. La propriu. Da-i repede cu spalaturi stomacale, da-i cu alte tratamente de urgenta, pana la urma am reusit sa stabilizam copilul.
Cand l-am scos inafara oricarui pericol, am zis sa aflam si cum a ajuns in situatia asta:
Doctorul: Spuneti-ne, doamna, ce i-ati dat copilului sa manance de s-a balonat in halul asta?
Mama: Pai, sa vedeti…cand am ajuns acasa, i-am pus de mancare o portie de fasole batuta si i-am dat, ca de obicei, un biberon de Cola. Problema e ca tampitu’ de barbate-miu ii daduse si el mai devreme un alt biberon de Cola si a uitat sa-mi spuna. Si cred ca de la asta s-a balonat.
Doctorul: ……!!!???????”

Deci, reiau povestea in slow-motion, ca la fel de ireala mi-a sunat si mie cand am auzit-o: avem un bebelus de 6 luni (retineti asta!!) caruia i se ofera drept mancare fasole batuta(!!!!!) +(!!!!!) un biberon de Cola(!!!!!). Da, da, Coca-Cola. Iar singurul lucru care i se pare mamei in neregula este ca bebelusul mai primise un alt biberon de Cola(!!!!). Da, da, tot Coca-Cola.

Ca toti oamenii au dreptul sa procreeze…mi s-ar parea in neregula sa interzici asta. Dar mi se pare si mai in neregula ca oameni precum acesti parinti sa aiba dreptul sa-si creasca, dupa capul lor, copiii.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*