La ce se gândește omu’ când merge 10 minute pe jos la -15 grade

Min 00:03 Hai, mă, că nu-i așa de frig, o iau pe jos pân’ la birou!

Min 00:40 Ce chestie!! Nici în dimineața asta nu s-a deszăpezit mașina singură. Și nici bulangii ăștia de vecini nu s-au gândit să facă și ei o faptă bună. Ce oameni!!

Min 01: 50 Mamă, ce călduroase sunt mănușile primite de Crăciun pe care le-am uitat acasă. Ia să vedem câte degete îmi mai simt: 1, 2, 3, 4…5……6…………..7!!??

Min 03:12 Bine măcar că mi-am pus 3 șosete, ca să-mi țină de cald la celelalte membre. Mă rog, 2 șosete și un ciorăpel…

Min 03:47 Uite că nu ești singurul prost care merge pe jos pe vremea asta. A, nu, stai, ăsta e nebunu’ cartierului….

Min 04:33 Poate ajung la știri: E oficial! Am găsit cel mai prost om din lume: a murit de frig la 4 minute de casă și 6 de birou! some-winter-survival-tips-from-the-us-marine-corps

Min 05:11 Doamne, știi că nu avem nicio relație, dar dacă faci un miracol și scap cu viață, promit să cred în Tine cel puțin 3 zile!

Min 06:08 Ok, să îmi notez asta ca să nu uit: la -15 grade îți îngheață mucii direct în nări..dacă îi tragi și apoi vrei să-i scuipi, poți să zici că arunci cu bulgări.

Min 06:51 Ce căciulă simpatică are copilul ăsta! Dacă i-o fur, nu cred că mă mai prinde. Nu, nu pot să fac asta…că-i cu tac-su…asta-i problema cu generația asta, nu mai poate omu’ să jefuiască vreun copil că sigur e un părinte prin apropiere.

Min 07:48 A, uite, intru în biserica asta să mă încălzesc puțin….Mulțumesc, DoamÎnchis!!?? Închis?? Pe bune, faci mișto de mine!!??

Min 08:57 Nu, sigur ajund la știri: Avem dovada! Părul din cur se poate transforma în țurțuri!

Min 09:53 Gata, văd biroul! Am ajuns! Da’ ce caut eu la birou? că azi e sâmbătă…și io ieșisem să iau ceva de la Mega…care e la 2 minute de casă…

Min 10:00 Mamă, am belit-o! Mi-a înghețat și capul, a căzut ciorăpelul!!

 

sursă foto: www.reddit.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*