Ce cred eu despre alăptatul în public

Cred că niciun copil, alăptat în public sau nu, nu ar trebui lovit, înjurat, amenințat, abuzat de niciun adult, fie că este părintele său sau nu.

Cred că și copiii alăptați în public și cei nealăptați în public ar trebui să aibă dreptul la o educație de calitate.

Cred că orice copil, și cei care au fost alăptați în public și cei care nu au fost alăptați în public, trebuie să fie o prioritate a sistemului de sănătate, să poată beneficia de cele mai bune tratamente și de cea mai bună îngrijire.

Cred că fiecare copil merită să fie fericit și noi, părinții lor, tații și mamele care i-au alăptat sau nu i-au alăptat în public, avem obligația să facem tot posibilul pentru a le asigura această fericire.

Cred că niciun copil din lumea asta care la un moment dat a fost sau n-a fost alăptat în public nu trebuie să sufere vreodată de foame.

Cred că noi, adulții, indiferent de părerea noastră despre alăptatul în public, ar trebui să facem mai mult pentru copiii noștri și ai altora.

Cred că prea mulți copii, alăptați în public sau nu, mor de cancer și noi facem prea puțin pentru a împiedica acest lucru.

Cred că orice copil când se naște, fie că va fi alăptat în public, fie că nu, este un miracol și, cumva, în anii ce urmează noi, de multe ori, reușim să stricăm acest miracol. Și mai cred că ar trebui să conștientizăm acest lucru și să facem ceva în direcția asta.

Cred că toți copiii, alăptați în public sau nu, sunt minunați. Și mi-e ciudă că nu reușim să-i vedem așa mai des.

Cred că alăptatul în public este un non-subiect care ține doar de decizia personală a fiecărei mame. Și că, de fapt, nu avem ce discuta pe acest subiect.

Cam asta cred eu despre alăptatul în public.

Sursa foto: http://www.natural-parenting-advice.com/

5 Comments

 1. EXCELENT. Total de acord.
  Ma intreb DE CE e o problema “alaptatul in public” lucru natural (alaptatul) – probabil faptul ca se vede un san ????
  DAR e ok – pt toate Fetele/D-rele/D-le sa umble cu pantaloni mulati (sa se vada formele) / cat mai rupti sa se vada . Cu bluze transparente sa se vada cat mai bine – sanii – indiferent de unde se merge si cat de mare e publicul.
  DAR e ok – pt toti d-rii /d-nii ca sa vada toate de mai sus aratate de d-re/d-ne dar au o problema cand vad un san al unei femei care alapteaza?
  SA fim seriosi – poate ar trebui sa ne preocupe – cei care fac scandal pe strada, care lasa mizerii pe locurile publice, cei care parcheaza sau merg cum merg si multe altele – nu o CHESTIE – pentru care NU exista motive de discutie !

 2. Hey, dacă s-a întâmplat așa, mi se pare firesc să ajungă subiect de discuție. După cum ai înțeles, părerea mea este că fiecare face ce și cum crede și nu ne băgăm unii peste alții și uite că nu mai avem despre ce să dezbatem. Din păcate, în Ro, mie mi se pare că sunt multe non-subiecte sau chestii minore pe care le transformăm în dispute naționale.

  • știu exact ce zici și sunt absolut de acord, doar că nu ne putem baza pe bunul simț al oamenilor. Și să nu furi poate ți se pare normal, cu toate astea există legi care pedepsesc furtul.

 3. Înțeleg ce spui, însă atunci când decizia personală a fiecărei mame face ca ea să fie dată afară dintr-un -de exemplu- local, brusc devine un subiect. Ba chiar unul care s-a viralizat. Vrei link?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*