Câte lucruri știu despre soția mea

Știu că are o culoare favorită. Care este frumoasă și care se mai schimbă și pe care n-o s-o numesc de frică să n-o dau în bară din prima. Dar oricare ar fi ea, este minunată, îmi place și mie la nebunie iar ei i se potrivește perfect.
Știu că dintre toți foștii sau actualul ei iubit, eu sunt cel mai frumos, deștept, interesant, șarmant și lista poate continua, dar, fiind modest, mă opresc aici.
Știu că face cea mai bună ciocolată de casă din lume, de vreodată. Și știu asta deși n-a mai făcut de mult iar mie mi-e o poftă de numa’ numa’.
Știu că apropiindu-se toamna deja a pus ochii pe niște pijamale sexy, din acelea flaușate, cu Minnie sau Hello Kitty. Dacă nici astea nu spun “Te doresc, dar mai degrabă nu!”, nu știu ce atunci.
Știu că lângă ea crește cel mai mișto mascul din lume. Știu asta pentru că eu sunt tac-su masculului.
Știu că își amintește ca nimeni altcineva de diferiți actori sau actrițe: “Auzi, cine era ăla care a jucat în filmul ăla cu tipul negru care cred că avea barbă și era polițist..sau poate fermier?”
Știu că ar câștiga (deși după o luptă strânsă cu prietena ei, Diana) Campionatul Mondial de Vorbit Non-Stop. Și pe această temă , mai știu că zice lucruri interesante…în cel puțin 37% din timpul în care vorbește cu mine. IMG_0647
Fără nicio legătură cu fraza de mai sus, știu că cei de la Facebook s-au hotărât să cumpere Whatsapp după ce au văzut traficul pe care îl generează ea.
Știu că este cel mai bun șofer din dreapta șoferului, Ba uneori chiar ciupește frâna imaginară înaintea mea.
Știu că i-ar plăcea să-mi placă anghinarea la fel de mult cât îi place și ei. Și mai știu că unele lucruri pur și simplu n-au cum să se întâmple pe lumea asta.
Știu că o să mi-o iau o dată pe stradă din cauza gurii ei mari. Am scăpat deja de 2 ori ca prin urechile acului, da’ cât bulan să am și eu?
Știu că-i plac filmele europene fără noimă. Știu asta deși au trecut mai bine de 10 ani de când m-a târât și pe mine la o asemenea porcărie.
Știu că știe multe lucruri. Și nu, nu vreau să le știu și eu chiar pe toate.

Știu că citind postarea asta, pe de o parte se va distra, iar pe de alta îi va veni să-mi rupă capul, fiind o “fană” a dezvăluirilor.
Și mai știu că de peste 13 ani (din care 4 în concubinaj) mă trezesc dimineața și când o văd zâmbesc. Uneori, e din cauza pijamalelor bagaboante. De cele mai multe ori, însă, e de drag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*