Când nu se gândește un bărbat că s-ar culca cu o femeie. Orice femeie.

Zilele trecute am avut o discuție foarte interesantă cu amanta mea. Partea neinteresantă pentru voi este că amanta îmi este și nevastă, deci nimic cool aici. Iulia mi-a pus o întrebare filozofică cu multe potențiale răspunsuri:
– Nu-i așa că un bărbat poate să aibă o relație „serioasă” cu o femeie, în sensul în care să nu aibă diferite fantezii cu ea?
După o căutare profundă în adâncurile ființei mele pline de testosteron, i-am răspuns în 0.28 secunde:
– Nu!
– Nu??
– Nu!

Apoi ea mi-a povestit că, în cazul ei, lucrurile nu se întâmplă chiar așa. Că având o relație cu un bărbat (colegială, profesională, de amiciție etc), acest lucru nu conduce automat la niște fantezii. Sigur, ca orice om normal, cred că mi-a spus și ceva legat de fanteziile ei, dar creierul meu a dat block la astfel de vești proaste, astfel că nu pot băga mâna în foc că a fost așa. Și mi-a mai povestit că de-a lungul timpului a participat sau a auzit discuții între femei care povesteau că ar gândi ca un bărbat.

Dar cum gândește un bărbat?

Ca să îi explic cum cred eu că suntem noi, m-am folosit de scara evoluției. Și i-am spus că, din punct de vedere sexual, bărbații se aseamănă mult mai mult cu primatele decât cu oamenii. Mai precis, cu femeile cu care intrăm în contact, mai devreme sau mai târziu (sigur, aici am mai și mințit, că întotdeauna e mai devreme) ne trec diverse gânduri necurate prin cap, gânduri care implică multă plăcere și puține haine.
Ceea ce totuși ne face să fim cu un sfert de treaptă mai sus decât King Kong și frații săi este faptul că nu acționăm sub impulsul acestor porniri. Sau, cel puțin, nu facem asta eu, toți prietenii mei mai apropiați sau mai puțin apropiați și toți soții doamnelor care citesc asta. Pentru ei pot să bag mâna în foc, pentru restul…pot doar să mint.

Bun, ăștia suntem. Cred totuși că avem și o serie de calități incontestabile care includ, dar nu se rezumă la: scoaterea gunoiului, schimbarea becurilor și, nu în ultimul rând, suportarea voastră.

Ca în orice alt caz, există și câteva excepții. Nu sunt multe, dar sunt câteva situații în care un bărbat pe care nu s-ar uita la tine, o femeie, și și-ar închipui diverse chestii…diverse chestii. Acestea sunt:

1. Îi ești rudă. Apropiată.
2. Ești soția/iubita unui prieten bun sau foarte bun sau a unei rude. Apropiate.
3. Ești prietena, Apropiată, a soției/iubitei. (N-am zis că suntem făr’ de frică)
4. Ești moartă.
5. Este gay.
6. Între voi este o diferență foarte mare de vârstă. Aici însă, trebuie făcute 2 mențiuni: 1. Doar când tu ești cea mai „în etate”. 2. Nu, uneori nici 30 de ani nu este „o diferență foarte mare de vârstă”.
7. Ești foarte, foarte urâtă.

Foarte important! Prietenul nostru al tuturor, Google, îți poate da multe exemple de excepții la toate excepțiile de mai sus. La toate!!

Foarte important 2! Dacă mai știi și alte situații, m-ar ajuta să mă ajuți să completez această listă importantă.

 

Sursa foto: www.someecards.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*