Alergăm pentru spitalul copiilor – ep. 8

Mi-ar plăcea ca pe 7 noiembrie dimineața să avem o vreme cum e azi în București: un soare cu dinți și vreo 10 grade. O vreme tocmai bună de alergat ☺. Nu am cum să garantez că așa va fi. Dar pot să vă garantez că noi vom fi acolo.
Noi, cei din Bârlad, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Ploiești, Sibiu, Tg Mureș și Timișoara care ne-am propus să strângem leu cu leu banii pentru un spital de oncologie și hematologie pediatrică din România.
Noi, cei care suntem mai mulți de la lună la lună. Fie că alergăm, că strângem monede de la prieteni sau de la birou sau că suntem niște copii care ne luăm pușculițele și le golim pentru ca alți copii, pe care nu îi cunoaștem, să aibă o șansă să devină oameni mari. bucuresti

În București va fi ultimul eveniment de alergare din acest an. Al 8-lea. Asta nu înseamnă că ne oprim, nu. Ne oprim doar din alergat până la primăvară. Dar vom continua să organizăm diverse evenimente pe timpul iernii (atât în București cât și în alte orașe), căci mai avem multă treabă de făcut. Și dacă un lucru a devenit clar pentru mine în aceste prime luni ale proiectului, este că acest proiect trebuie făcut. Și, mai important, că poate fi făcut. Și poate fi făcut exact așa cum ni l-am închipuit de la început: om cu om și leu cu leu. Nu e nevoie de mult de la fiecare, dar e nevoie de mulți, de foarte mulți. De fiecare.

Cancerul la copii este o realitate. La fel de real este faptul că printr-un tratament adecvat, șansele lor de vindecare sunt foarte mari. Iar acest spital pentru care luptăm noi toți să-l construim, asta va face: va oferi copiilor români șansa unei lupte cu cele mai bune arme împotriva acestei maladii groaznice.

Așa că sper să ne revedem într-un număr cât mai mare pe 7 noiembrie, în București sau prin țară. Iar dacă nu vă place să alergați sau n-o să vă îmbie vremea, puteți să donați. Căci nu trebuie să fii alergător ca să faci o faptă bună. Trebuie să fii doar om.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*