8 aspecte cel puțin dubioase legate de sexul zgomotos al vecinilor

De vreo două luni am descoperit că am niște vecini care fac sex zgomotos. Nu mi s-a mai întâmplat asta până acum și pentru că au fost mai multe episoade încinse, aș vrea să fac publice câteva comentarii legate de niște aspecte care nu doar că par dubioase, ci chiar sunt:

1. În primul rând totul începe foarte abrupt, cu niște zgomote care te duc cu gândul mai degrabă la un conflict casnic, nu la o partidă de amor. Nu mi se pare ok.
2. Te liniștești repede când o auzi pe ea că geme, doar că sunetul a ceea ce par a fi niște lovituri cauzatoare cel puțin de vânătăi se îmbină absolut deloc melodic cu gemetele doamnei. Pare că o fac doggy style și el vrea să transceadă întregul corp al ei. Asta nu că nu mi se pare ok, ci aș spune că e de-a dreptul periculos, pentru amândoi.
3. El dă, ea geme, el dă, ea geme…și stop. Gata, te poți cul…nu, el dă, ea geme, el dă, ea geme….buuun, pare că au terminat sau cel puțin au schimbat po…el iar dă, ea iar geme. Și tot așa până când nu știi dacă adormi tu sau termină ei.
4. Această repetiție cu diferite intermezzo mai lungi sau mai scurte durează cam jumătate de oră. Adică el vrea să ne facă de râs sau cum?
5. Cu excepția unei singure vecine care a țipat, nemulțumită, o dată, în rest nimeni nu zicem nimic. Ceea ce nu spune niște lucruri prea ok despre noi, ca și cartier.
6. Da’, acu’, pe bune, ce-ai putea zice, ca bărbat, altceva decât: Bravo, coaie, Doamne ajută!
7. Și mă mai frământă o întrebare: de ce nu punem noi, vecinii, mână de la mână să le cumpărăm un aparat de aer condiționat ca să stea oamenii cu geamul închis?
8. Și nu în ultimul rând, aseară au început toată tărășenia pe la 1 noaptea, de m-au și trezit din somn, pe mine care am dormit și pe stadion. Și întrebarea mea de cetățean simplu este: ce om normal la cap începe să facă dragoste la 1 noaptea????

sursa foto: https://www.pinterest.com/

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*