14 motive pentru care mi-a plăcut Star Wars VIII (no spoilers)

1. L-am văzut împreună cu Mark.
2. Nu doar că l-am văzut împreună cu Mark, dar mi-am îndeplinit promisiunea pe care i-am făcut-o încă de la lansarea Star Wars VII, când era prea mic, că la ăsta vom merge împreună.
3. M-am bucurat de el ca un copil.
4. M-am bucurat de el ca un copil pe un ecran IMAX.
5. A fost cu adevărat o seară de băieți: am fost doar noi, ne-am luat popcorn, am împărțit o mizerie de Mirinda, spre disperarea și dezgustul unei doamne din fața noastră de la coadă care a fost realmente oripilată că îi cumpăr copilului așa ceva și mi-a recomandat ca mai bine să îi iau un ice tea. 🙂 🙂 🙂 🙂 Am râs singur când mi-am închipuit ce-o fi zis femeia aia despre mine și cum sunt bărbații niște tâmpiți când nu au o femeie lângă ei.
6. Apropo de popcorn, unul din noi l-am vărsat aproape pe tot la intrare. Mda, jenant moment. Nu cred că m-a văzut nimeni. Aproape nimeni. Maxim câteva sute de persoane.
7. Am realizat, ușor melancolic, că Star Wars este un fel de Tânăr și Neliniștit al meu, în sensul că am început să-l văd copil, îl văd ca adult și, cum ăștia au anunțat că mai urmează cel puțin o trilogie, sunt șanse mari ca eu să mor înaintea Star Wars-ului.
8. Pentru că Mark este fluent în engleză cam la fel cum sunt eu fluent în greaca veche, după ce am ieșit de la film, i-am mai povestit o dată aproape tot filmul.
9. Deși n-a înțeles mare lucru din dialog, privindu-l din când în când, l-am văzut cât a fost de încântat.
10. Încă e la vârsta la care, atunci când se sperie, mă ia în brațe. Știu că nu mai am mulți ani de așa ceva.
11. Am văzut câțiva oameni de vârsta mea veniți cu tații lor la film. Mișto.
12. Jedi, ne-Jedi, când îmbătrânești, devii un moș semi-senil, pe jumătate simpatic, pe jumătate extrem de enervant.
13. S-a aplaudat la finalul filmului, ceea ce iar m-a făcut ușor nostalgic, pentru că n-am mai zburat cu avionul de ceva vreme.
14. Copilul meu va spune mereu de acum încolo: Tata m-a dus la primul meu Star Wars la cinema. E, și dacă n-o s-o zică el, o să am eu grijă să-i scot ochii cu asta, la vârsta semi-senilității și în partea în care voi fi mai degrabă enervant.

Mulțumiri, Raluca & toată gașca de fete mișto de la Ranevents! Vă sunt recunoscător pentru o seară pe care nu cred c-o voi uita, alături de copilul meu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*