Stiati ca berbeceii se rotesc?

Da, si Mark poceste cuvintele melodiilor. Unele poceli sunt mai simpatice, altele intraductibile iar unele de-a dreptul de nepublicat :). Dar oricat ne distram cu ele, la un moment dat le uitam..sau altfel spus, mergem mai departe.
Ce nu uitam prea usor sunt momentele cand auzim diferiti adulti, prieteni sau necunoscuti, cantand o melodie care ne suna in acelasi timp extrem de cunoscut si extrem de ciudat..parem sa rezonam cu linia melodica dar nu intelegem o iota din ce zic oamenii aia…desi, de foarte multe ori, ii vedem cat de patrunsi sunt de propria lor interpretare.
Cu multe secole in urma cand inca nu se inventase internetul si nu toata lumea aflase de Tulibudibudauciu sau Are those Reebok or Nike, au existat diferiti menestrei care au ales sa cante versiuni proprii ale unor melodii faimoase. Ca un culegator din popor, eu le impartasesc cu drag pe cele care mi s-au parut mine legen..wait for it..dary! Astept insa cu mult interes completarile voastre…Iata Top 5-ul meu:

“Hey, Teachers, Litza Chitzalau

“Annie cacimoki, cacimoki Annie”

“B-lame of the game: Turbo!”

“Nu ma umple, oh, oh oh, nu ma umple”

“Kintaste”

Bonus Track: Nu pot sa inchei fara a le multumi lui T & B pentru ca au impartasit cu mine un moment deosebit din viata lor…este una din intamplarile de care imi voi aminti mereu cu mare placere…si voi rade la fel, dar la fel de tare de fiecare data 🙂

“Un berbecel se roteste”

Sa aveti un sfarsit de saptamana plin de zambete! 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*