Inainte si dupa

Inainte sa ai un copil: dormi cand si cat vrei tu….Dupa ce ai un copil: dormi cand, cat, cum si unde vrea el/ea.

Inainte: te enervezi cand gasesti o haina patata de mancare….Dupa: te bucuri cand gasesti una nepatata.

Inainte: ti se pare ca sobolanul este un animal dezgustator si neprietenos, plin de boli….Dupa: afli ca de fapt este un prieten de nadejde al omului si un specialist in gastronomie pe deasupra.

Inainte: stii toate shaormeriile deschise non-stop in Bucuresti….Dupa: stii toate farmaciile deschise non-stop in Bucuresti.

Inainte: poti reda pasaje intregi din Eminescu, Hemingway, Tutea sau Cartarescu….Dupa: poti reda pasaje intregi din Pisica Coada-Coada, Winnie the Pooh sau Doamna si Vagabondul.

Inainte: stii ca la Carrefour gasesti orice tip de bere….Dupa: stii ca la Carrefour gasesti orice tip de scutec.

Inainte: te gandesti daca sa suni doctorul cand ai febra 40,5….Dupa: suni doctorul urgent cand are febra 37.5.

Inainte: vezi o serie intreaga dintr-un serial deodata, ca un film….Dupa: vezi un film de 90 min pe bucati, ca un serial.

Inainte: in parc, te bagi in seama cu toate fetele singure si dragute….Dupa: in parc, se baga in seama cu tine toate fetele din Filipine sau Thailanda cu un copil in grija.

Inainte: ai nevoie de maxim 100 de ore sa-ti planuiesti o vacanta oriunde in lume….Dupa: ai nevoie de cel putin 100 de zile sa-ti planuiesti o vacanta pe Valea Prahovei.

Inainte: zambesti ingaduitor cand auzi copiii galagiosi din vecini….Dupa: iti vine sa le rupi capul copiilor galagiosi din vecini cand al tau sta sa adoarma.

Inainte: cand zbori cu avionul, tu si zambetul tau atrageti cateva priviri sfioase….Dupa: cand zbori cu avionul, tu si copilul tau urlator atrageti toate privirile nervoase.

Inainte sa ai un copil te intrebi mereu “Cat de greu poate sa fie?”…Dupa ce ai un copil, afli.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*