Cel Mai Bun Salam

Imi doream de multa vreme sa gasesc o varianta lipsita de (prea mult) patetism prin care sa va multumesc pentru ca cititi acest blog. Cautam acel motiv irefutabil care care sa ma impinga sa fac acest gest. L-am gasit ieri!
Ca orice om sigur pe el si lipsit de ego, am vrut sa vad ce stie internetul despre mine. Nu stie nimic. Am dat search dupa “destept si frumos” si nu m-a gasit. Bine, nici eu nu am cautat mai mult de 2 – 681 pagini. (Apropo, i s-a mai parut si altcuiva ca Google-ul a avut probleme cu indexarile ieri? Nu? Nimeni?)
Nu m-am lasat descurajat si urmatorul search a fost dupa “cel mai bun tata”. Mai, oameni buni, va spun sincer: Da, m-am bucurat sa vad ca blogul meu e primul (cred ca trebuia sa ma apuc de altceva daca nu era asa…). Dar marea bucurie a fost sa vad ca sunt mai bine pozitionat decat hitul anului trecut.
Cum care hit? “Am un tata cel mai bun”.
Cum adica “Cine-l canta”? Florin Fermecatorul (asa isi zicea pana in 2002, am cautat) Salam.

Uitati dovada:

Screen Shot 2014-10-18 at 15.17.41

Asa ca vedeti voi, ASTA mi s-a parut cel mai potrivit motiv sa va multumesc pentru ca popositi pe acest blog si cititi, comentati, dati like, share-uiti si orice altceva mai faceti voi pe aici.

Si pentru ca simt nevoia sa fac si eu ceva pentru voi, va promit 2 lucruri:
1. Ma voi stradui sa scriu in continuare lucruri haioase si/sau interesante. Si sper ca voi sa le cititi. Nu de alta, dar fanii Salamului e multi si daca isi cheama Vedeta ostenii la lupta, mai repede o sa ma gasesc cautand “destept si frumos”.
Si 2. Nu vreti sa ascultati aceasta melodie!…Sper!

Sa aveti o duminica frumoasa, asa cum mi-ati facut voi weekend-ul! 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*