Ce bine e sa fii un baiat de 3 ani!

Poti sa faci tot ce vrei. Cu cat mai nastrusnice iti sunt ideile, cu atat vei fi mai apreciat.
Poti sa zici o zi intreaga “NU!” si tot vei obtine majoritatea lucrurilor pe care ti le doresti.
Poti sa urli, sa te dai cu curu’ de pamant, sa te tavalesti pe jos. Nu e nicio problema, fie “esti obosit”, fie “ai o zi mai proasta”.
Poti sa te partzai si sa ragai in public. Cu cat vei face aceste lucruri mai zgomotos, cu atat vei fi considerat mai simpatic.
Poti sa faci pishu si caca oricand, oriunde. O, voi copii de 3 ani ce cititi aceste randuri, ascultati cuvintele mele si bucurati-va de aceste momente!
Poti sa te joci acelasi joc timp de multe saptamani la rand. Nu doar ca vei gasi cel putin un adult dispus sa se joace cu tine, dar lumea va “vedea” talentele reale pe care le posezi pentru jocul respectiv.
Daca izbucnesti in plans in apropierea unei femei cunoscute sau nu, mama
sau nu, vei remarca cum instinctele ei materne o vor face sa te ia in brate, sa te stranga tare la pieptul ei sanii ei in incercarea de a te alina. Poti zabovi acolo cat vei dori, ea te va intelege…la fel si eu.
Poti sa tragi orice femeie de tzatze. Iti garantez ca nimeni nu se va supara, ba din contra. Se va spune despre tine ca “ai instincte bune”.
In parc inca mai poti sa impingi copiii mai mici ca tine fara sa fii considerat “agresiv”. Lumea va spune ca inca esti “in acea faza”.
Poti sa te iei de copiii mai mari sau mult mai mari ca tine. Parintii iti sunt inca suficient de aproape in permanenta ca sa scapi basma curata de fiecare data.
Poti sa mananci orice mancare cu mana. Cu parul. Cu tricoul, pantalonii sau orice alt obiect de imbracaminte. Profita! In curand va trebui sa te “civilizezi”.
Poti sa spui orice, oricui. Cu cat iti expui mai direct si mai vehement nemultumirea fata de ceva sau cineva, cu atat vei fi considerat mai “hotarat”.
Poti sa nu faci dus mai multe zile la rand. Nu vei fi considerat “nespalat” ci “o persoana cu pareri puternice referitoare la propria igiena”.

Poti sa faci orice iti trece prin cap. Ar fi pacat sa nu. Iar daca n-ai idei, suna la 031/…. si cere cu Mark. Sigur gaseste ceva “interesant” de facut pentru tine si familia ta.

2 Comments

    • Sa-ti traiasca! Ia uite, de-o varsta cu Mark…esti sigur ca ai vrut sa scrii “ingeras” si nu “tauras”? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*