19 axiome ale șofatului în România

1. Cei mai proști șoferi sunt toți ceilalți.
2. Te poți numi șofer abia după ce ai suficientă experiență cât să înjuri 3 minute fără să te repeți.
3. Prioritate are întotdeauna ăla care e mai tare în gură.
4. Linia de tramvai este, de fapt, o a treia bandă de circulație pe care poți merge liniștit, asta dacă nu te întâlnești cu rahatul ăla care abia se târâie pe ea, cum naiba se numește?
5. Dacă ar mai exista doar doi șoferi pe străzi, cu siguranță când s-ar întâlni, unul l-ar claxona pe celălalt, primind în schimb un pomelnic de înjurături.
6. Motocicliștii sunt la fel de enervanți ca și bicicliștii, doar că trebuie să ai mai multă grijă cu primii, căci te pot ajunge din urmă.
7. Semnalizarea schimbării direcției de mers este o chestie mai degrabă facultativă.
8. Singuri șoferi care respectă toate regulile de circulație sunt cei aflați în timpul examenului de condus, cu polițistul în dreapta. Și nici ăia mereu.
9. Dacă alții greșesc, sunt niște tâmpiți. Dacă eu greșesc…:Stai, mă, ce, ți-a luat mă-ta bulevard!?!?
10. Triunghi, romb…potato, poteitău…
11. Ultimul șofer relaxat de pe străzile României a fost, în același timp, primul șofer de pe străzile României.
12. Poți să-i iei unui om banii, reputația, stima de sine sau chiar soția. Dar să nu te pună dracu’ să-ncerci să-i iei locul de parcare pe care-l consideră a lui, deși nu plătește nimic pentru el.
13. E atât de plăcut să te plimbi cu mașina pe străzi, n-a zis nimeni, niciodată.
14. Am văzut o dată un șofer care cânta și dansa la volan. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, nu cânta, ci urla și nu dansa, ci încerca să smulgă volanul, de nervi.
15. Mama oricărui șofer pare să fie considerată o femeie foarte sexy și dorită de către toți ceilalți participanți la trafic.
16. Poți să întârzii la birou și 30 de minute și nu se supără nimeni. Poți si întârzii la o întâlnire cu prietenii și 40 de minute și nu se supără nimeni. Dar să nu te pună naiba să întârzii 2 secunde cu plecatul de la semafor, că nu te mai spală nici Oceanul Planetar.
17. Culoarea galben a semaforului sugerează că trebuie s-o calci mai tare, să nu te prindă ca prostu’ și următorul roșu.
18. Între a ocoli o baltă sau a trece prin ea, șoferul român va alege să ude pietonul din cap până-n picioare.
19. Trecerile pentru pietoni sunt, prin lege, locuri de traversat în siguranță pentru aproape toți cei care le folosesc.

Sursa foto: http://www.clker.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*