14 reguli pentru a fi Cel Mai Bun Soț

1. Când aveți rezolvări diferite pentru o situație, tu spui cum ai vrea tu să faceți, ea spune cum ar vrea ea să faceți și apoi, cu schimbul, o dată face ea cum vrea, o dată faci tu cum vrea ea.
2. Cumpără-ți audiobook-uri și ascultă-le pe repeat în mașină. Ele te vor antrena pentru momentele, deloc puține, când vei auzi Hai să mai povestim și noi! sau Ai auzit ce i s-a întâmplat Mihaelei?
3. Nu uita vreodată să duci gunoiul. Tata mai trage și acum pentru o greșeală de prin ’67.
4. Pune banii la comun. Sau și mai bine, dă-i de la început maică-sii.
5. Apropo de mame, nu uita că toate soacrele sunt niște scorpii, cu excepția soacrei tale. Tu nu înțelegi că TOATE celelalte?
6. Nu-ți propune să vezi finala Champions League cu prietenii, la terasă. N-ai văzut-o și pe aia de anul trecut?
7. M-am îngrășat nu este o întrebare, este o capcană. Fă orice, dar nu răspunde: sparge o vază prin casă, taie-te din greșeală cu cuțitul, scapă copilul din brațe. Ori.ce.
8. Alege-ți prietenii cu grijă. Sau și mai bine, las-o pe ea să-i aleagă. Cât de greu poate să fie, având în vedere că ea știe mai bine ce-ți place să mănânci, cu ce te îmbraci, ce filme îți plac, care-ți sunt cele mai frumoase amintiri etc.
9. Ceartă-te doar dacă ești genul care n-are vreo problemă să piardă mereu. Sau dacă ești 100% convins că vei avea parte de sex de împăcare.
10. Nu, ea nu sforăie! Nesimțitule!
11. Nu te lăsa păcălit! Stai tu azi cu copilul și Intru să fac o baie sunt sinonime.
12. Ia discuțiile interminabile cu prietenele ei ca pe o binecuvântare și nu ca pe un blestem. Vezi la punctul 2 de ce.
13. N-am nimic este o altă capcană. Nu insista, dar nici nu pleca. Ia-o în brațe, dar dă-i și spațiul de care are nevoie. Spune-i că-i frumoasă, dar ascult-o când îți spune că se simte grasă (repede, taie-ți degetul). Alint-o, dar nu te enerva când îți spune că ești cel mai mare bou așa, din senin. Ok, ai prins tu ideea.

Și, de departe, cea mai importantă regulă:

14. Nu încerca să înțelegi logica soției tale. Cu excepția cazului în care soția este tot un bărbat.

Sursa foto: www.pinterest.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*